Les Torres de l'Alhambra. Cristóbal Gabarrón.

Event finalitzat


L'Umbracle completa el seu contingut artístic amb esta exposició de dèsset escultures monumentals obra de Cristóbal Gabarrón. Fins al 9 d'abril de 2012 www.gabarron.org/es
El autor, Cristóbal Gabarrón, con su obra Alhambra en el Paseo del Arte

Amb l'exposició ‘Les Torres de l'Alhambra”, obra de l'artista Cristóbal Gabarrón, pintor, escultor i muralista, l'Umbracle es consolida com a Passeig de l'Art, amb zones de lliure accés al públic.

D'esta manera, la Ciutat de les Arts i les Ciències, un dels majors complexos dedicats a la divulgació cultural i científica, reunix en un mateix espai ciència, naturalesa i art.

Les ‘Torres de l'Alhambra', de lliure accés al públic, és una col·lecció de setze escultures monumentals de fins a sis metres d'alçària amb què l'artista Cristóbal Gabarrón rendix homenatge al palau i fortalesa àrab com a exemple de tolerància i convivència. També s'exposa l'espectacular escultura ‘Kronos'. Les Torres (Comares, Infantas, Damas, Justicia, Rauda, Cautiva, Abu I Hayyay, Armas, Vela, Picos, Agua, 7 suelos, Mihrab, Quebrada, Bermejas y Cadí) estan realitzades en fibra de vidre policromada.

Al llarg de 3.000 metres quadrats en les volades de l'Umbracle, s'estén el perfil de les torres, en un joc de siluetes, talaies i cromatisme mediterrani que celebra l'harmonia entre cultures viscuda davall el símbol de L'Alhambra.

CATÀLEG LAS TORRES DE LA ALHAMBRA