Jean Claude Farhi. Jean Claude Farhi.

Event finalitzat


Exposició de lliure accés firmada per Jean Claude Farhi. La col·lecció reunix once peces de ferro en tons ocres en les que s'admira la constant geomètrica, característica més destacada de l'artista parisenc. Fins al 19 de febrer de 2012
Lady is a Tramp es la primera escultura que encontramos en la exposición de Claude Farhi

Les escultures exposades en l'Umbracle són nou peces de ferro en tons ocres i una peça de tallen recobert en negre. A més, en el carrer Menor del Museu també s'exposa una de les obres. Estàn realitzades entre 1998 i 2011.

La mostra està dedicada a aquells aspectes que han resultat especialment significatius a l'artista des d'un plantejament íntim i personal junt amb qüestions actuals. Destaca l'escultura que evoca el començament de l'exposició “Lady is a Tramp” (imatge 1).

Els últims anys de l'obra de Farhi s'ha caracteritzat pel gradual abandó del color a favor de l'acer. La geometria, sempre present en la seua obra, adopta per mitjà de grans formats,una especial significació: domina l'espai per mitjà de la interposició de símbols primitius dotats d'un sentit personal, davall la senzilla aparença de l'acer tallen sotmés en nombroses ocasions al tractament de l'àcid.

CATÀLEG JEAN CLAUDE FARHI