GALÀXIA HUNG. HUNG YI

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés “Galàxia Hung” una sèrie de catorze escultures de l'artista Hung Yi  que s'exposen en el Passeig de l'Art i el llac nord de l’Hemisfèric. Fins al 21 de febrer de 2021. www.mrhungyi.com  
GALÀXIA HUNG. HUNG YI

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés “Galàxia Hung”, un conjunt de catorze escultures de l'artista Hung Yi, inspirades en la cultura taiwanesa i la vida quotidiana d'este país, amb els colors brillants que s'observen en els patrons tradicionals de Taiwan. 

Les obres de Hung Yi tenen a veure amb l'any nou xinés on s'associen els animals amb cadascun dels anys. Les seues escultures són animals desenvolupats sota una mirada i una observació molt particular d'ací el nom de la mostra: “Galàxia Hung”. Esta galàxia està habitada per una infinitat d'animals amb una visió molt oriental expressada en meticulosos dibuixos. 

Hung Yi és un escultor nascut a Taiwan en 1970. La seua obra s'ha exhibit en multitud de museus i galeries d'art a tot el món. En els últims anys, està sent molt prolífic en l'art urbà amb les seues obres als carrers de les principals ciutats. Les seues coloristes escultures es troben també de manera permanent en diferents llocs com aeroports, escoles del seu país… algunes d'elles han sigut recopilades per museus com la seua sèrie sobre els dotze animals del zodíac xinés.

L'accés a l'exposició és lliure durant tot el dia. Existixen visites guiades gratis en el següent horari: A CAUSA DE LES NOVES MESURES COVID-19 APROVADES EN LA COMUNITAT VALENCIANA LES VISITES GUIADES SE SUSPENEN FINS Al 15 DE FEBRER

  • Del 9 de gener al 21 de febrer, dissabtes i diumenges a les 12:00 hores.
  • Punt de trobada: parella d'escultures d'os panda (zona oest de l'Umbracle)
  • Aforament: fins a 14 persones. Imprescindible reservar per telèfon 961974686 com a mínim el dia anterior a la visita.