GALÀXIA HUNG. HUNG YI

Event finalitzat


La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés “Galàxia Hung” una sèrie de catorze escultures de l'artista Hung Yi  que s'exposen en el Passeig de l'Art i el llac nord de l’Hemisfèric. Fins al 12 d'abril de 2021 www.mrhungyi.com  
GALÀXIA HUNG. HUNG YI

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés “Galàxia Hung”, un conjunt de catorze escultures de l'artista Hung Yi, inspirades en la cultura taiwanesa i la vida quotidiana d'este país, amb els colors brillants que s'observen en els patrons tradicionals de Taiwan. 

Les obres de Hung Yi tenen a veure amb l'any nou xinés on s'associen els animals amb cadascun dels anys. Les seues escultures són animals desenvolupats sota una mirada i una observació molt particular d'ací el nom de la mostra: “Galàxia Hung”. Esta galàxia està habitada per una infinitat d'animals amb una visió molt oriental expressada en meticulosos dibuixos. 

Hung Yi és un escultor nascut a Taiwan en 1970. La seua obra s'ha exhibit en multitud de museus i galeries d'art a tot el món. En els últims anys, està sent molt prolífic en l'art urbà amb les seues obres als carrers de les principals ciutats. Les seues coloristes escultures es troben també de manera permanent en diferents llocs com aeroports, escoles del seu país… algunes d'elles han sigut recopilades per museus com la seua sèrie sobre els dotze animals del zodíac xinés.