My Secret Garden Valencia. Arne Quinze

Event finalitzat


La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés "My Secret Garden Valencia", una sèrie de sis escultures que l'artista Arne Quinze ha realitzat de forma expressa per a ser exposades en el Passeig de l'Art i en el llac sud de l'Hemisfèric. Fins a l'1 de març de 2020 www.arnequinze.com 
My Secret Garden Valencia. Arne Quinze

La Ciutat dels Arts i els Ciències acull l’exposició de lliure accés "My Secret Garden Valencia", una sèrie de sis escultures en gran format que l’artista Arne Quinze ha realitzat de forma expressa per a ser exposades quatre en el Passeig de l’Art i dos en el llac sud de l’Hemisfèric.

El conjunt d’escultures públiques de “My Secret Garden Valencia” dialoguen amb la poderosa arquitectura de Santiago Calatrava. Cada escultura de la sèrie aborda la rica diversitat de formes, estructures i colors que es troben en el Plantae (regne de les plantes).

L’artista reclama un diàleg profund entre la naturalesa i la cultura en el desenvolupament de la nostra societat moderna. Desafia al seu públic amb escultures no convencionals, fomenta una conversació sociocultural que estimula la creativitat i abraça la diversitat. 

Arne Quinze va nàixer en 1971 a Bèlgica, viu i treballa en Sint- Martens-Latem, Bèlgica i Los Angeles, EUA. Els fonaments recurrents en la seua obra són l’ús de fusta i metall, colors elèctrics en pintura fluorescent i temes referents a allò social i la interacció, naturalesa i urbanisme.

CATÀLEG MY SECRET GARDEN