Interval. Ruud Kuijer

Event finalitzat


La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició de lliure accés "Interval", nou escultures de l’artista Ruud Kuijer que pot visitar-se en el Passeig de l’Art de l’Umbracle. Fins al 10 de juny de 2018 www.ruudkuijer.nl/   
El artista Ruud Kuijer junto a una de sus esculturas expuestas en el Paseo del Arte

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició "Interval' formada per nou escultures de formigó armat i acer de l’artista Ruud Kuijer. La mostra de lliure accés està situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle i pot visitar-se fins al 10 de juny de 2018.

En "Interval", l’espai i el material estan en diàleg permanent. L’exposició és el resultat dels experiments de l’artista amb l’equilibri, la gravetat, les formes i els objectes. Cada escultura és totalment autònoma, un objecte en sí mateix.

Ruud Kuijer és un escultor holandés, especialment conegut pels seus monumentals "Waterworks", un grup escultòric a gran escala situat al llarg del Canal Amsterdam-Rin en la ciutat d’Utrecht. La tradició de l’escultura clàssica i contemporània exercix un paper important en la seua obra. Originàriament utilitzava materials com ferro,  moqueta, corda o fusta però en els últims anys el formigó ha sigut el material que domina la seua obra. 

CATÀLEG INTERVAL