Les paraules que es queden en silenci. Cristóbal Gabarrón

Event finalitzat


La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició 'Les paraules que es queden en silenci' formada per sis escultures de l’artista Cristóbal Gabarrón. Una mostra de lliure accés situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle. Fins al 10 de setembre de 2017 www.gabarron.org/es
Carteles pertenecientes de a la exposición de 'Las palabras que se quedan en el silencio' del Umbracle

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició "Les paraules que es queden en silenci' formada per sis escultures de fibra de vidre policromada i acer realitzades per l’artista Cristóbal Gabarrón. La mostra de lliure accés està situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle i podrà visitar-se fins al 10 de setembre de 2017.

L’obra que es presenta en esta exposició, pertany a una sèrie escultòrica denominada Medina, són escultures creades per l’artista en 2006 que es van exposar per primera vegada l’any passat en la gran retrospectiva d’escultura que els museus i ciutat de Cannes van dedicar a Gabarrón.

Es tracta de sis caps de dona, amb els seus respectius pentinats i arreglaments, representats per plans i duplicitats de colors, executats en fibra de vidre policromada. Cada cap corona a un tronc o columna d’acer, que en absoluta abstracció, recorden les instal·lacions tribals africanes de sacrifici o altars màgics. La força de l’expressió cromàtica dels caps apel·la a valors fonamentals d’una societat justa, com el respecte o l’educació.