Camins Paral·lels. Rogério Timóteo

Event finalitzat


La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició 'Camins paral·lels' formada per deu escultures realitzades per l’artista Rogério Timóteo. Una mostra de lliure accés situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle. Fins al 19 de març de 2017     www.rogeriotimoteo.com/
Vista general de las esculturas del autor Rogério Timóteo de su exposición Caminos paralelos

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició "Camins paral·lels' formada per deu escultures de ferro i resina realitzades per l’artista Rogério Timóteo. La mostra de lliure accés està situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle.

Rogério Timóteo tria una vegada més com a lema de la seua obra la figura humana. Realitza l’explotació de la forma intrínseca, a través de línies senzilles amb una aura, generalment, d’obra inacabada que invita a l’espectador a entrar en ella a través de narratives obertes. 

L’artista Rogério Timóteo va nàixer en Sintra (Portugal) en 1967. Des de 1989 desenvolupa el seu treball com a artista individual. Ha realitzat 33 exposicions i ha participat en més de 200 col·lectives a Portugal i la resta del món. La seua obra està present en col·leccions privades de Portugal, Alemanya, Austràlia, Àustria, Canadà, Escòcia, Espanya, EE.UU, França, Holanda, Anglaterra, Irlanda, Luxemburg, Polònia, Suïssa, Uruguai i Itàlia.

CATÀLEG CAMINS PARAL·LELS