Passeig de l'Art | Jardí d'Astronomia

Passeig de l'Art

Disfruta i aprén de l'art a l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències

El ‘Passeig de l'Art' és un espai de lliure accés que alberga exposicions artístiques de gran format, fonamentalment escultòriques. El complement perfecte a les extraordinàries vistes panoràmiques que s'oferixen del complex des d'este lloc. Una combinació única d'arquitectura, ciència i art que convertixen a l'Umbracle en una zona especialment indicada per a gaudir de la cultura i l'oci per part de tots els ciutadans.

IGOR MITORAJ

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés de l'artista Igor Mitoraj, una sèrie de quinze escultures de grans dimensions que s'exposen en els exteriors del complex.

Fins al 16 d'octubre de 2022.

www.igormitoraj.com

Continuar llegint

LEIKO IKEMURA. ACÍ ESTEM

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés “Leiko Ikemura. Ací estem”, una sèrie de sis escultures de l'artista japonesa Leiko Ikemura que s'exposen en el llac sud de l'Hemisfèric.

Fins al 27 de febrer de 2022 

www.leiko.info 

Continuar llegint

GALÀXIA HUNG. HUNG YI

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés “Galàxia Hung” una sèrie de catorze escultures de l'artista Hung Yi  que s'exposen en el Passeig de l'Art i el llac nord de l’Hemisfèric.

Fins al 12 d'abril de 2021

www.mrhungyi.com

 

Continuar llegint

My Secret Garden Valencia. Arne Quinze

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'exposició de lliure accés "My Secret Garden Valencia", una sèrie de sis escultures que l'artista Arne Quinze ha realitzat de forma expressa per a ser exposades en el Passeig de l'Art i en el llac sud de l'Hemisfèric.

Fins a l'1 de març de 2020

www.arnequinze.com 

Continuar llegint

Interval. Ruud Kuijer

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició de lliure accés "Interval", nou escultures de l’artista Ruud Kuijer que pot visitar-se en el Passeig de l’Art de l’Umbracle.

Fins al 10 de juny de 2018

www.ruudkuijer.nl/ 

 

Continuar llegint

Les paraules que es queden en silenci. Cristóbal Gabarrón

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició 'Les paraules que es queden en silenci' formada per sis escultures de l’artista Cristóbal Gabarrón. Una mostra de lliure accés situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle.

Fins al 10 de setembre de 2017

www.gabarron.org/es

Continuar llegint

Camins Paral·lels. Rogério Timóteo

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició 'Camins paral·lels' formada per deu escultures realitzades per l’artista Rogério Timóteo. Una mostra de lliure accés situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle.

Fins al 19 de març de 2017  
 
www.rogeriotimoteo.com/

Continuar llegint

Cos de dona. Francisco Simões

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició 'Cos de Dona' formada per 13 escultures realitzades per l’artista Francisco Simões. Una mostra de lliure accés situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle.

Fins al 17 d'octubre de 2016

 

Continuar llegint

ADN Memòria Genètica. Javier D'Ambrosio

La Ciutat dels Arts i els Ciències acull esta exposició formada per nou tòtems de grans dimensions de l’artista Javier d’Ambrosio. Una mostra de lliure accés situada en el Passeig de l’Art de l’Umbracle i en la que el visitant pot veure les obres que l’autor concep com a representacions artístiques de l’ADN.

Fins a l’1 de maig de 2016

www.gabarron.org/es

Continuar llegint

El tiempo y el espacio en la escultura de Jiménez Deredia. Jiménez Deredia

Conjunt d'escultures de l'artista costa-riqueny Jiménez Deredia, algunes de les quals arriben fins quasi els tres metres d'altura. Exposició de lliure accés.

Fins al 30 de setembre del 2015

deredia.com/

Continuar llegint

Sweet. Laurence Jenkell

L'artista francesa Laurence Jenkell endolcix amb banderes el Passeig de l'Art de l'Umbracle. Exposició de lliure accés.

Fins al 14 d'octubre del 2012
 

www.jenkell.com/

Continuar llegint

Jean Claude Farhi. Jean Claude Farhi.

Exposició de lliure accés firmada per Jean Claude Farhi. La col·lecció reunix deu peces de ferro en tons ocres en les que s'admira la constant geomètrica, característica més destacada de l'artista parisenc.

Fins al 19 de febrer de 2012

Continuar llegint

Les Torres de l'Alhambra. Cristóbal Gabarrón.

L'Umbracle completa el seu contingut artístic amb esta exposició de dèsset escultures monumentals obra de Cristóbal Gabarrón.

Fins al 9 d'abril de 2012


www.gabarron.org/es

Continuar llegint

Univers Ripollés. Juan Ripollés.

Exposició d'una vintena d'escultures en gran format de l'artista castellonenc Juan Ripollés

Fins al 26 de juny de 2011

www.ripolles.es/

Continuar llegint