Convenis i promocions de CAC, S.A.

PROMOCIONS TEMPORALS
Els descomptes i promocions que s'enumeren a continuació s'apliquen comprant les entrades en taquilles i, de vegades, telefonant al 96 197 46 86.


Empresa / Esdeveniment / Comunitat Tipus d'entrada Tarifa Descompte Aplicació Requisits
Famílies educadores Museu de les Ciències. Hemisfèric.
Museu de les Ciències + Hemisfèric.
Tarifa general i reduïda 15% de descompte Vigent fins al 31/12/23 Mostrar documento acreditatiu en la taquilla del Museu de les Ciències.
Descompte no acumulable a altres descomptes i/o promocions.
(
Excepte familia nombrosa)
Públic General. Dimecres M+H a mitat de preu Museu de les Ciències + Hemisfèric Tarifa general i reduïda 50% de descompte tots els dimecres  Indefinida Excepte festius i vespres de festiu. Setmana Santa, del 15 de juliol al 15 de setembre de 2023.
Descompte no acumulable a altres descomptes i/o promocions.
La Colla Àpunt Museu de les Ciències. Hemisfèric.
No aplicable a l'entrada combinada de Museu + Hemisfèric.
Xiquet/a gratis Entrada gratuïta de xiquet/a per la compra d'una entrada d'adult del mateix recinte. Vigent fins al 31/12/24 Mostrar en la taquilla el carnet de La Colla. Descompte no acumulable a altres descomptes i/o promocions.
Clients Targeta APP VALÈNCIA ON  Museu de les Ciències. Hemisfèric. Oceanogràfic. Museu de les Ciències + Hemisfèric.
Museu de les Ciències + Oceanogràfic.
Hemisfèric + Oceanogràfic.
Museu de les Ciències + Oceanogràfic + Hemisfèric.
Tarifa general i reduïda 10% de descompte Indefinida Tindre instal·lada l'app València On, escanejar el codi QR situat en taquilles i mostrar el dte. al personal de taquilles.
Descompte no acumulable a altres descomptes o/i promocions.

València Tourist Card 24h, 48h i 72h
Museu de les Ciències. Hemisfèric. Oceanogràfic. Museu de les Ciències + Hemisfèric.
Museu de les Ciències + Oceanogràfic.
Hemisfèric + Oceanogràfic.
Museu de les Ciències + Oceanogràfic + Hemisfèric.
Tarifa general i reduïda 10% de descompte 31/12/2023 Portadors adult i reduïda tarjeta València Tourist Card
amb vigència de 24h, 48h i 72h
València Tourist Card 7 dies. Museu de les Ciències. Hemisfèric. Oceanogràfic. Museu de les Ciències + Hemisfèric.
Museu de les Ciències + Oceanogràfic.
Hemisfèric + Oceanogràfic.
Museu de les Ciències + Oceanogràfic + Hemisfèric.
Tarifa general i reduïda 10% de descompte 31/12/2023 Portadors adult i reduïda tarjeta València Tourist Card 7 dies.
Membres de l'ICOM Museu de les Ciències Tarifa general i reduïda Entrada gratuïta 31/12/23 Mostrar en la taquilla l'acreditació de membres de l'ICOM. Any 2021.
Colectiu música Museu de les Ciències Tarifa general i reduïda 50% de descompte 31/12/23 Per a particulars només en les taquilles i per a grups només en el telèfon 961974686, presentant la documentació que ho acredite en el moment d' efectuar la compra.
Groupon-Tixalia Hemisfèric Tarifa general i reduïda  5 €  Des del 09/01/23 fins al 31/03/23. Entregar el bo amb la promoció en la taquilla del Museu. 
Bo Cultural Jove Museu i/o Hemisfèric Tarifa general i reduïda  Targeta del Bo Cultural 31/12/23 Abonar l'import de les entrades,amb la targeta del Bo Cultural, en les taquilles del Museu, call center 961974686, punts de venda no assistits i tickets.cac.es 
Promoció Nadal 2022 Museu o Hemisfèric Tarifa general i reduïda  Preu únic 5 €
No acumulable a altres descomptes i/o promocions.
31/01/23 Entregar l'octaveta promocional en les taquilles del Museu. L'octaveta s'obté en les parades del mercat nadalenc i food trucks per la compra de productes superiors a 3 €. 

CONVENIS
Comprova si pertanys a un d'estos col·lectius i beneficia't dels nostres descomptes en entrades. Els descomptes i promocions que s'enumeren a continuació s'apliquen exclusivament comprant les entrades en taquilles. 


Empresa Tipus d' entrada Tarifa Descompte Aplicació Requisits
CARNET JOVE - CARNET + 26 Totes les combinacions Adult 15% Titulars del carnet Carnet vigent en el moment de l'adquisició de l'entrada en les taquilles de CAC.
FAMILIAS NOMBROSAS Totes les combinacions i oferta complementària Adult i Reduïda 15% Titulars del carnet Carnet vigent. Acumulable a altres descomptes.
VALENCIA TOURIST CARD 24H, 48H I 72H Totes les combinacions Adult i Reduïda 10% Portadors adult i reduïda targeta València Tourist Card Targeta Valencia Tourist Card amb vigència de 24h, 48h i 72h.
CLUB REAL MADRID  Museu, Hemisfèric, Oceanogràfic, Museu+Hemisfèric, Museu+Hemisfèric+Oceanogràfic, Museu+Oceanogràfic y Hemisfèric+Oceanogràfic Adult i Reduïda 10% Socis del Club Real Madrid o titulars Carné Madridista, extensible a un màxim de 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa. 
DINÓPOLIS Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Abonats Dinópolis Imprescindible mostrar targeta identificativa d'abonat de Dinópolis
DINÓPOLIS Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats Dinópolis Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Dinópolis, màxim 3 acompanyants.
TERRA NATURA BENIDORM  Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Socis Terra Natura Benidorm Imprescindible mostrar targeta identificativa de soci de Terra Natura Benidorm.
TERRA NATURA BENIDORM  Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats de Terra Natura Benidorm i extensible a 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Terra Natura Benidorm.
TERRA MÍTICA Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Socis Terra Mítica Imprescindible mostrar targeta identificativa de soci de Terra Mítica.
TERRA MÍTICA Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats de Terra Mítica i extensible a 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Terra Mítica.
PORTAVENTURA Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult 35% Socis Portaventura Imprescindible mostrar targeta identificativa de soci de Portaventura. 
PORTAVENTURA Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult 35% Empleats de Portaventura Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Portaventura, extensible a 3 acompanyants
TERRA NATURA MURCIA Totes les combinacions Adult i Reuïda 25% Socis Terra Natura Murcia Imprescindible mostrar targeta identificativa de soci de Terra Natura Murcia.
TERRA NATURA MURCIA Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats de Terra Natura Murcia i extensible a 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Terra Natura Murcia.
ISLA MÁGICA Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Abonats Isla Mágica Imprescindible mostrar targeta identificativa d'abonat Isla Mágica
ISLA MÁGICA Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Treballadors Isla Mágica  i extensible a 3 acompanyants Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat Isla Mágica
MUNDOMAR BENIDORM Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Socis Mundomar Imprescindible mostrar targeta identificativa de abonat de Mundomar
MUNDOMAR BENIDORM Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats de Mundomar i extensible a 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Mundomar