Convenis i promocions de CAC, S.A.

PROMOCIONS TEMPORALS
Els descomptes i promocions que s'enumeren a continuació s'apliquen exclusivament comprant les entrades en taquilles


Empresa / Esdeveniment / Comunitat Tipus d'entrada Tarifa Descompte Aplicació Requisits
2x1 Sant Valentí Museu de les Ciències
Hemisfèric
Museu de les Ciències + Hemisfèric
Gratuïtat Per la compra d'una entrada d'adult o reduïda s'entrega una gratis Des del 01/02/2021 fins al 31/03/2021 Qualsevol persona que realitze els següents passos en Instagram:
1. Seguir a @ciudadartesciencias
2. Publicar una foto en l'escultura "El amor del cisne" de l'exposició Galaxia Hung como a post o story amb hashtag #amorCAC
Rebran fullet digital per missantge privat d'Instagram.
Es pot participar fins al 28/02/2021.
Famílies nombroses Museu de les Ciències. Hemisfèric. Museu de les Ciències + Hemisfèric. Famílies nombroses 25% de descompte Vigent fins al 01/06/21 Mostrar documento acreditatiu en la taquilla del Museu de les Ciències o Hemisfèric.
Descompte no acumulable a altres descomptes i/o promocions.
Famílies educadores Museu de les Ciències. Hemisfèric. Museu de les Ciències + Hemisfèric. Tarifa general i reduïda 15% de descompte Vigent fins al 31/12/21 Mostrar documento acreditatiu en la taquilla del Museu de les Ciències o Hemisfèric.
Descompte no acumulable a altres descomptes i/o promocions.
Públic General Museu de les Ciències + Hemisfèric Tarifa general i reduïda 50% de descompte tots els dimecres  Indefinida Excepte festius i vespres de festiu
Descompte no acumulable a altres descomptes i/o promocions.
Públic General Oceanogràfic 20€ per a totes les tarifes   Vigent fins al 28/02/21 Descompte no acumulable a altres descomptes i/o promocions.Unitats limitades. Venda online
18 Aniversari Oceanogràfic Oceanogràfic Gratuïtat Entrada gratuïta als jóvens nascuts en 2003 Des del 01/02/21 fins al 28/02/21 Presentant DNI en taquilles Oceanogràfic.
La Colla Àpunt Hemisfèric Xiquet/a gratis Entrada gratuïta de xiquet/a per la compra d'una entrada d'adult. Vigent fins al 31/12/21 Mostrar en la taquilla el carnet de La Colla. Descompte no acumulable a altres descomptes i/o promocions.
Personal sanitari i membres de les Forces i Cossos de Seguretat i Emergències  Museu de les Ciències.
Hemisfèric.
Museu de les Ciències + Hemisfèric
Tarifa Responsabilitat Social S'aplicarà tarifa de Responsabilitat Social a la persona més un acompanyant:
Museu de les Ciències 3 €.
Hemisfèric 3 €.
Museu de les Ciències + Hemisfèric 5 €.
Vigent fins al 30/06/21. Metges, infermers, auxiliars, personal d'atenció en residències geriàtriques, zeladors que hagen treballat o treballen, en temps de la pandèmia COVID-19, a partir de l'entrada en vigor de l'estat de emergència, en un hospital públic o privat, centres d'atenció primària i residències geriàtriques, i als membres de les Forces i cossos de seguretat i emergències.
Promoció gestionada en taquilles i reserves: reservas@cac.es o en el número 96 197 46 86.
S'haurà de presentar la capçalera de la nòmina o un carnet que indique que treballa en algun d'estos centres.
Més informació
Clients GROUPON (a través de viatges Tixalia) Hemisfèric  Tarifa única 5€ Tarifa única 5€ Des del 1/11/2020  fins al 31/03/21 Novembre 2020, desembre 2020 i gener 2021.
Descompte no acumulable a altres descomptes i promocions.
Clients Targeta APP VALENCIA ON Museu de les Ciències. Hemisfèric. Oceanogràfic. Museu de les Ciències + Hemisfèric.
Museu de les Ciències + Oceanogràfic.
Hemisfèric + Oceanogràfic.
Museu de les Ciències + Oceanogràfic + Hemisfèric.
Tarifa general i reduïda 10% de descompte Indefinida Tindre instal·lada l'app València On, escanejar el codi QR situat en taquilles i mostrar el dte. al personal de taquilles.
Descompte no acumulable a altres descomptes o/i promocions.
Clients Targeta APP VALENCIA ON Museu de les Ciències. Hemisfèric. Oceanogràfic. Museu de les Ciències + Hemisfèric. Tarifa general i reduïda 20% de descompte 30/06/21 Tindre instal·lada l'app València On, escanejar el codi QR situat en taquilles i mostrar el dte. al personal de taquilles.
Descompte no acumulable a altres descomptes o/i promocions.
Policia Nacional Comunitat Valenciana Oceanogràfic Tarifa general i reduïda 15 euros per al policia + 3 acompanyants Fins al 28/03/21 Han de presentar placa identificativa.

CONVENIS
Comprova si pertanys a un d'estos col·lectius i beneficia't dels nostres descomptes en entrades. Els descomptes i promocions que s'enumeren a continuació s'apliquen exclusivament comprant les entrades en taquilles. 


Empresa Tipus d' entrada Tarifa Descompte Aplicació Requisits
CARNET JOVE - CARNET + 26 Totes les combinacions Adult 15% Titulars del carnet Carnet vigent en el moment de l'adquisició de l'entrada en les taquilles de CAC.
FAMILIAS NOMBROSAS Totes les combinacions i oferta complementària Adult i Reduïda 15% Titulars del carnet Carnet vigent. Acumulable a altres descomptes i promocions.
VALENCIA TOURIST CARD 24H, 48H I 72H Totes les combinacions Adult i Reduïda 15% Portadors adult i reduïda targeta València Tourist Card Targeta Valencia Tourist Card amb vigència de 24h, 48h i 72h.
VALENCIA TOURIST CARD 7 DÍAS Totes les combinacions Adult i Reduïda 15% Portadors adult i reduïda targeta València Tourist Card Targeta València Tourist Card amb vigència de 7 dies en curs
CLUB REAL MADRID  Museu, Hemisfèric, Oceanogràfic, Museu+Hemisfèric, Museu+Hemisfèric+Oceanogràfic, Museu+Oceanogràfic y Hemisfèric+Oceanogràfic Adult i Reduïda 10% Socis del Club Real Madrid o titulars Carné Madridista, extensible a un màxim de 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa. 
DINÓPOLIS Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult i Reduïda 50% Abonats Dinópolis Imprescindible mostrar targeta identificativa d'abonat de Dinópolis
DINÓPOLIS Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult i Reduïda Gratuïtat Empleats Dinópolis Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Dinópolis
DINÓPOLIS Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult i Reduïda 50% Acompanyants empleats Dinópolis, màxim 3 acompanyants Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Dinópolis
TERRA NATURA BENIDORM  Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Socis Terra Natura Benidorm Imprescindible mostrar targeta identificativa de soci de Terra Natura Benidorm.
TERRA NATURA BENIDORM  Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats de Terra Natura Benidorm i extensible a 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Terra Natura Benidorm.
TERRA MÍTICA Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Socis Terra Mítica Imprescindible mostrar targeta identificativa de soci de Terra Mítica.
TERRA MÍTICA Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats de Terra Mítica i extensible a 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Terra Mítica.
PORTAVENTURA Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult 35% Socis Portaventura Imprescindible mostrar targeta identificativa de soci de Portaventura, extensible a 3 acompanyants
PORTAVENTURA Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult 35% Empleats de Portaventura Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Portaventura, extensible a 3 acompanyants
TERRA NATURA MURCIA Totes les combinacions Adult i Reuïda 25% Socis Terra Natura Murcia Imprescindible mostrar targeta identificativa de soci de Terra Natura Murcia.
TERRA NATURA MURCIA Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats de Terra Natura Murcia i extensible a 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Terra Natura Murcia.
ISLA MÁGICA Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult i Reduïda 50% Abonats Isla Mágica Imprescindible mostrar targeta identificativa d'abonat Isla Mágica
ISLA MÁGICA Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult i Reduïda Gratuïtat Treballadors Isla Mágica Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat Isla Mágica
ISLA MÁGICA Museu, Hemisfèric y Museu+Hemisfèric Adult i Reduïda 50% Acompanyants treballadors Isla Mágica Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat Isla Mágica
MUNDOMAR BENIDORM Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Socis Mundomar Imprescindible mostrar targeta identificativa de abonat de Mundomar
MUNDOMAR BENIDORM Totes les combinacions Adult i Reduïda 25% Empleats de Mundomar i extensible a 3 acompanyants. Imprescindible mostrar targeta identificativa empleat de Mundomar