Visites guiades

Durant el recorregut, el visitant accedirà als recintes on tenen lloc les grans representacions operístiques i musicals que el Palau de les Arts ofereix cada temporada. També visitarà el Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, seu d'un dels millors centres de formació d’artistes lírics, o la Galeria dels Arcs, l'últim espai obert per a la celebració d'actuacions i d'una gran bellesa minimalista.

A més de contemplar amb detall els elements arquitectònics de l’edifici (voladissos en diferents altures, l’escala helicoïdal interior, el famós trencadís, etc.), els nostres guies li desvetllaran els detalls tècnics i artístics que fan de Les Arts un lloc especial, on les millors obres musicals de tots els temps es fusionen amb la tecnologia més avançada en la creació d’espectacles.

En el cas de contractar visita amb assaig, l’itinerari podrà incloure l’assistència (1) (durant uns 30 minuts) a l’assaig o muntatge d’escena d’alguna de les obres que estiguin en cartell en eixe moment. D’aquesta forma, el visitant podrà viure en primera persona l’experiència del procés artístic d’una gran funció musical.

(1) Sols si es contracta visita amb assaig. Aquesta visita anirà en funció de la programació de la temporada.
(2) L'itinerari podria veure's alterat en funció de la programació de la temporada i dels requisits artístics.

Condicions i tarifes punxa ací.