Descobrix el Palau de les Arts | Coneix el Palau

Descobrix el Palau de les Arts

Contacte

Telèfon d’informació i compra d’entrades 902 202 383 - info@lesarts.com

un dels emblemes del projecte arquitectònic de Santiago Calatrava.

El Palau de les Arts Reina Sofia, després de la inauguració de l'Hemisfèric en 1998, el Museu de les Ciències junt amb l'Umbracle en 2000 i l'obertura al públic de l'Oceanogràfic en 2003, completa el component artístic que representa esta decidida aposta de la Generalitat per la cultura en el seu més ampli sentit, junt amb la ciència, la tecnologia i la naturalesa.

Inaugurat en 2005, compta amb les més modernes tecnologies, adoptant la imatge corresponent a un espai avantguardista i actual, convertint-se en dinamitzador cultural que situa a la Comunitat Valenciana, des de la seua centenària tradició musical, en un lloc privilegiat entre les regions de tot el món.

El majestuós edifici, dissenyat per l'arquitecte i enginyer valencià Santiago Calatrava, suposa per a la ciutat de València i la Comunitat Valenciana disposar de la millor infraestructura per a introduir-les en els circuits internacionals, especialment en allò que s'ha referit a l'òpera i els grans espectacles musicals.

Rodejat per un entorn verd de 87.000 metres quadrats d'enjardinament i làmines d'aigua de més de 10.000 metres quadrats amb passejos circumdants, el Palau de les Arts compta amb 4 grans sales:

  • Sala Principal, amb capacitat para més de 1.400 assistents, està concebuda com a recinte d'òpera fonamentalment, però convertible en escenari per a ballet i altres arts escèniques.
  • Aula Magistral. La seua capacitat és de 400 persones, es troba ubicada en la part oest, especialment dissenyada per a actuacions en directe de xicotetes formacions musicals.
  • Auditori, amb capacitat para més de 1.400 espectadors.
  • Teatre Martín i Soler. Situat en l'edifici destinat a les Arts Aplicades, adjacent al Palau, amb capacitat per a 400 espectadors, on s'ubicarà l'Acadèmia de Perfeccionament.

A més, l'edifici disposa d'instal·lacions per a activitats docents i altres estretament relacionades amb els àmbits artístics i culturals.

Més informació sobre el Palau de les Arts