Descobrix el Palau de les Arts | Coneix el Palau

Descobrix el Palau de les Arts

Contacte

Telèfon d’informació i compra d’entrades 902 202 383 - info@lesarts.com

El vertader centre de les emocions de València

Les Arts s'ha convertit en el centre de les emocions de la ciutat de València. Temporada a temporada, la seua proposta d'arts escèniques ha aconseguit acollir produccions, gèneres i disciplines tan variades com el jazz, la dansa, la sarsuela, el flamenc, recitals, lied, concerts simfònics i, per descomptat, grans òperes.

A través d'un treball exquisit, sensible, de mirada àmplia, Les Arts ha aconseguit connectar amb un públic variat que representava necessitats i estils tan diversos, que satisfer-los ha suposat un verdader repte que, sens dubte, Les Arts ha aconseguit superar.

Un altre dels grans tresors d'esta institució és l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), que des de 2006 continua creixent en excel·lència i reconeixement internacional i que, de manera àgil, s'adapta a gèneres com l'òpera o la música simfònica.

I tot això en un edifici realment únic, envoltat d'un gran parc urbà: el Jardí del Túria, i de la resta d'edificis avantguardistes que constituixen la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Més informació sobre el Palau de les Arts