On menjar

Tant a l’Oceanogràfic, com a la resta de la Ciutat de les Arts i les Ciències, existix una àmplia oferta gastronòmica per a oferir als nostres clients el servei que millor s'ajuste a les seues necessitats.

RESTAURANT SUBMARÍ

Un dels restaurants més avantguardistes de València, situat en l’edifici més significatiu de l’Oceanogràfic. La seua cuina es distingix per la seua creativitat i elevada qualitat. Un ambient únic on degustar els seus sorprenents plats envoltat de més de 10.000 peixos.

Reserves en el 662 86 05 95

RESTAURANT OCEANS

El lloc ideal per a assaborir una variada oferta en carns i productes del Mediterrani (carns a la graella, fritades, hamburgueses, etc.) per a degustar tant en el seu saló com en la seua àmplia terrassa de fusta.

LLOTJA

Idoni perquè tota la família disfrute d’un agradable menjar i amb capacitat per a 750 persones. No deixe de consultar la variada oferta de menús especials per a grups, amb la comoditat de trobar-se a l’interior del parc.

PIZZERIA MEDITERRANI

Al costat de l’impressionant aviari es troba la terrassa, on es pot gaudir de les espectaculars vistes dels aiguamolls mentre es degusta un deliciós gelat o granissat. A més, oferix pizzes, entrepans i gofres artesans per agafar forces en qualsevol moment.

HAMBURGUESERIA DELFINARI

Situada sota les graderies del Delfinari, permet assaborir una deliciosa hamburguesa abans o després de disfrutar de l’exhibició de dofins.

TRATTORIA MUSEU DE LES CIÈNCIES 

La Trattoria del Museu de les Ciències està especialitzada en cuina italiana, amb els sabors tradicionals mediterranis i amb una presentació creativa dels seus plats. El trobes dins de València, en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

CAFETERIA MUSEU DE LES CIÈNCIES 

Oferix als visitants una àmplia i interessant oferta d’entrepans calents i freds, plats combinats, amanides i postres en una atmosfera moderna. Les instal·lacions proporcionen als nostres clients una espectacular vista dels jardins del riu Turia.

HAMBURGUESERIA DE L’HEMISFÈRIC

Disfruta de les millors hamburgueses en la nova hamburgueseria de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Saborosa carn 100% de boví a la graella, amb un deliciós pa i amb cruixents creïlles com a acompanyament. La teua millor opció per a menjar en l’Hemisfèric.