Opcions de visita

UN DIA EN EL MUSEU DE LES CIÈNCIES

Els seus 42.000m2 de superfície permeten viure una experiència interactiva amb què es pretén acostar la ciència i la tecnologia al ciutadà d'una forma divertida i amena. "Prohibit no tocar, no sentir, no pensar" és el seu lema.

Al Carrer Major apreciarem millor que en qualsevol altre espai del Museu la impressionant i elegant estructura arquitectònica obra de Santiago Calatrava. Sobre la seua enorme vitrina penja un Pèndol de Foucault, un dels grans invents de la ciència que demostra que la Terra gira sobre el seu propi eix.

Però no és este l'únic enginy que podrem contemplar en esta zona, veurem a més una representació artística de la molècula d'ADN, de 15 metres d'altura, i tres màquines voladores, la maqueta de Leonardo, un Mirage III real i la rèplica del primer avió que va aconseguir volar a Espanya.

En la Primera Planta del Museu podrem experimentar amb l'electricitat o assistir al primer musical científic d'Espanya amb el Teatre de la Ciència. En l'exposició "Play. Ciència i música" veurem les cordes vocals en acció, marcarem el tempo d'una orquestra o tocarem una arpa virtual.

A més, hi ha una zona exclusiva per a xiquets d'entre 3 i 8 anys, L'Espai dels Xiquets, en la que podran jugar i experimentar acompanyats per monitors especialitzats.

El recorregut continua en la Segona Planta per a traslladar-nos al llegat de Santiago Ramón y CajalSevero Ochoa i Jean Dausset. Coneixerem les seues investigacions, medalles, títols i altres objectes d'estos tres Premis Nobel.

Durant la visita, també crida l'atenció el Bosc de Cromosomes, una representació a gran escala dels 23 parells de cromosomes del genoma humà, entorn dels quals es desenvolupen nombrosos mòduls interactius relacionats amb gens concrets de cada un d'ells i amb el seu funcionament.

Vols veure el nostre planeta des de l'Estació Espacial Internacional i deixar-te portar per les imatges que capturen els telescopis i satèl·lits espacials? Sents curiositat per conéixer com funcionen i com s'utilitzen els grans telescopis espacials? Vols experimentar la sensació de convertir-te en astronauta per un dia amb el Simulador Espacial? En Gravetat Zero tot açò és possible.

També és possible experimentar i descobrir els fets més rellevants o curiosos del planeta roig en "Mart. La conquista d'un somni". Escoltar com sonaria la teua veu o quin seria el teu pes a Mart, i fica a prova els teus coneixements amb un test d'imatges de la Terra i el planeta roig. 

I és que en el Museu de les Ciències la ciència sempre és divertida i entretinguda.

VISITA GUIADA EXPOSICIONS DE MUSEU

(En horari d'apertura del Museu – És necessari adquirir l'entrada del Museu de les Ciències)

Descobrix els interessants continguts del Museu de les Ciències en un recorregut guiat per les seues exposicions.

DURACIÓ: 
La duració de la visita és de 1 h 30 m en castellà (consultar disponibilitat en altres idiomes).

PREUS: 
75 € per grup amb guia.

AFORAMENT: 
Màxim 25 persones per guia

HORARI: 
11:30 i 16.30 hores.

Reserva prèvia al telèfon 96 197 46 86 o reservas@cac.es

Entra en este enllaç per a conéixer els diferents tipus de visites guiades que oferim.

VISITA GUIADA "PLAY. CIÈNCIA I MÚSICA"

(En horari d'obertura – És necessari adquirir l'entrada al Museu de les Ciències.)

DURACIÓ: La duració de la visita és de 1,15 h

PREU: 3,5 € por persona

AFORAMENT: 10 

HORARI: Horari d'obertura de Museu

Reserva prèvia al telèfon 96 197 46 86 o reservas@cac.es

VISITA GUIADA EXPOSICIÓ "MART. LA CONQUISTA D'UN SOMNI"

(En horari d'obertura – És necessari adquirir l'entrada al Museu de les Ciències.)

DURACIÓ: La duració de la visita és de 1 h

PREUS: 3,5 € per persona

AFORAMENT: 10

HORARI: Horari d'obertura de Museu

Reserva prèvia al telèfon 96 197 46 86 o reservas@cac.es

Vols vindre a realitzar experimets científics en directe?

Saps posar en marxa un rellotge amb suc de taronja? saps com convertir l'aigua en vi? series capaç de clavar un clau amb una taronja? pots trencar una pilota de frontó en mil trossos? En el Museu de les Ciències els perquès solen tindre resposta. Acosta't a tallers i demostracions on viure experiments sorprenents en La Ciència a Escena.

El museu i més (entrades combinades)

Pots combinar la visita al Museu de les Ciències amb una entrada a l'Hemisfèric o una visita a l'Oceanogràfic. O les tres coses al mateix temps. La Ciutat de les Arts i les Ciències t'oferix la possibilitat d'adquirir una entrada única que permet la visita al Museu de les Ciències, a l'Oceanogràfic i també una projecció a l'Hemisfèric, en el mateix dia o en diverses jornades, consecutives o no.

Per als que els interessa la ciència més avantguardista i també volen submergir-se en els oceans i mars del planeta, poden completar la seua visita al Museu de les Ciències amb una entrada a l'Oceanogràfic (entrada combinada Museu+Oceanogràfic) a un preu especial.

I de la mateixa manera, els visitants del Museu de les Ciències que vullguen deixar-se envoltar per l'espectacularitat del Cine IMAX, compten amb la possibilitat d'adquirir entrada combinada d'ambdós recintes i assistir a la projecció d'una pel·lícula, a més de visitar les exposicions interactives del Museu.

Consulta les normatives de visita per a grups o per a grups escolars del Museu de les Ciències.