"Química en acció", "La ciència invisible" i "Científic per un dia" (PÚBLIC GENERAL)

L'aposta per la ciència més interactiva està a la Ciutat de les Arts i les Ciències. T'esperem en "La Ciència a Escena", en les sessions especials "Química en acció", "La ciència invisible" i "Científic per un dia".

ACTIVITAT TANCADA TEMPORALMENT

Les sessions especials de "La Ciència a Escena", "Química en acció" i "La ciència invisible" reunixen les millors experiències de "Màgia Química", "Fred, fred" "aLUZina!", "Horror al buit" i "Al roig viu".

S'oferixen els caps de setmana i festius dues sessions diferents per a un públic a partir de 8 anys ("Química en acció" a la sala 1 a les 11.30 i 16.00 hores) i "La ciència invisible", recomanada a partir dels 10 anys que es realitza a la sala 2 (17:15 hores). 

A més, a les 13:00 hores la sala 4 acull les experiències de "Científic per un dia" per a xiquets de 4 a 8 anys. Els més xicotets es convertixen en científics i experimenten amb substàncies enganxoses, colors que viatgen pel paper, farines movedisses...

Els xiquets menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult qui també haurà d'adquirir l'entrada. Preu: 3,5 euros per taller i persona. PROGRAMACIÓ SUBJECTA A CANVIS