Ciència a Escena (PÚBLIC GENERAL)

L'aposta per la ciència més interactiva està en la Ciutat de les Arts i les Ciències. T'esperem en "La Ciència a Escena" en els tallers "Química en acció", "La ciència invisible", "SOS Planeta" o "Científic per un dia"
Ciència a Escena (PÚBLIC GENERAL)

Les sessions especials de "La Ciència a Escena": "Química en acció" i "La ciència invisible" reunixen les millors experiències de "Màgia Química" "Fred, fred", "aLUZina!, "Horror al buit" i "En calent". Pots veure com es "frig" un ou amb nitrogen líquid, posar en marxa un rellotge amb suc de taronja, la reacció d'un globus d'hidrogen en acostar-lo al foc o com funciona una campana de buit. 

El taller "SOS Planeta" presenta sorprenents experiments per a conscienciar-nos sobre algun dels reptes mediambientals que haurem de superar en les pròximes de dècades: l'acidificació dels oceans, la pujada del nivell de la mar, el calfament global... Amb dos sofisticats sensors comproves com la respiració i la fotosíntesi es complementen; els experiments amb diòxid de carboni t'ajuden a entendre les conseqüències del calfament global i fins i tot pots dissenyar el teu propi prototip d'aerogenerador. 

A més, els més xicotets, de 4 a 8 anys, es convertixen en científics i experimenten amb la matèria i les seues propietats en "Científic per un dia"

Els xiquets menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult qui també haurà d'adquirir l'entrada. Preu: 3,5 euros per taller i persona. PROGRAMACIÓ SUBJECTA A CANVIS