Serveis del Museu

Al Museu tens tot el que necessites

 

Botigues

 

El Museu de les Ciències compta amb una tenda de regals, on es pot trobar una amplia gamma de productes relacionats amb el mon científic, publicacions i records de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Per obtindre algun dels productes a la venta en la tenda del Museu de les Ciències, pot fer-ho per mitja de la nostra tenda online  o en el correu tiendas@oceanografic.org.

 

 

Restaurants

Cafeteria Museu

El Museu disposa al carrer Menor d'una Cafeteria amb terrassa que està oberta fins el tancament del Museu.

El Restaurant-Terrassa Trattoria del Museu de les Ciències està especialitzat en cuina italiana, amb els sabors tradicionals mediterranis amb tocs creatius en la presentació dels seus plats. Ho trobes a València, en plena Ciutat de les Arts i els Ciències.

 

La cantina, situada en l'Umbracle, destinada als grups escolars que porten el seu menjar, té capacitat per a 68 xiquets. Este servei es pot reservar gratuïtament durant tot el dia per períodes de 45 minuts a partir de cada hora en punt. Els caps de setmana i els dies festius romandrà tancada.

Terrassa exterior

Terrassa exterior oberta tots els dies a partir de les 10 hores.

 

Altres serveis

Taquilles

El Museu disposa de diversos punts de venda d'entrades per als diversos edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències on rebreu, a més, informació i assessorament sobre la compra d'entrades.

Audioguia

En el Museu de les Ciències comptem amb un servei d'audioguia de les exposicions per a descarregar en el telèfon mòbil per només 1€ (Espanyol, Valencià, Anglés, Francés, aAlemany i Italià)

Guarda-roba

En el Museu de les Ciències comptem amb servei de consigna gratuït en la primera planta sempre que l'equipatge tinga unes mesures xicotetes. Les consignes tenen les següents mesures: 36 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons i 72 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons.

Punts d'informació

El visitant pot rebre de manera personalitzada informació sobre el Museu i la Ciutat de les Arts i les Ciències i també adquirir els diversos fullets dels edificis (horaris, tarifes, programació, activitats, etc.).

Arreplega de reserves

En el mostrador de Reserves del Museu el visitant pot arreplegar directament les entrades que han sigut reservades i rep tota la informació necessària sobre la reserva i l'adquisició d'entrades.

Préstecs de cadires de rodes

El Museu disposa d'un servei de préstec de cadires de rodes per a les persones amb mobilitat reduïda que ho sol·liciten al nostre personal.

Servei Mèdic

El Museu disposa de servei mèdic per atendre els visitants que ho necessiten de forma ininterrompuda durant l'horari d'apertura al públic.

Lavabos

Als lavabos trobarà canviador de bolquers i lavabos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Ascensor

Servei exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda. Dirigir-se al personal per a sol·licitar el servei.