PLAY. CIÈNCIA I MÚSICA

Primera planta.- Vine a veure les cordes vocals en acció, marca el tempo d'una orquestra, compon i interpreta amb diferents instruments o toca una arpa virtual
PLAY. CIÈNCIA I MÚSICA

Les ciències i les lletres no sols no estan enfrontades, sinó que formen part del corpus complet de la nostra cultura. L'exposició “Play. Ciència i música”, produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA), permet submergir-te en el món de la música des de perspectives tan variades com la història, l'antropologia, la ciència i l'educació.
 
Play mostra una àmplia col·lecció històrica d'instruments musicals, espais amb experiències interactives entorn de processos creatius i cognitius de la música així com experiències multimèdia. Una exposició plena de sorpreses: Quant talent i quanta tecnologia es necessita per a reproduir música amb una maquina mecànica?, música gravada en un corró de fusta...!, podem veure les ones? hi ha música en el buit?

Vine a veure les cordes vocals en acció, marca el tempo d'una orquestra, compon i interpreta amb diferents instruments de corda i percussió o toca una arpa virtual. Una oportunitat per a comprendre i sentir la passió per la música i la ciència en una exposició que compta a més amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia-Ministeri de Ciència i Innovació.

“Si no fora físic, probablement seria músic. Sovint pense en música”. Albert Einstein.

Hi ha visites guiades opcionals a l'exposició tots els dies a les 11.00; 13.15 i 17.00 hores del 5 al 30 de setembre. El preu és de 3,5 euros. La visita es completa amb tallers en els quals es proven "efectes sonors" i es convida al públic a tocar instruments. És necessari adquirir a més l'entrada al Museu de les Ciències.

Només en taquilles en el moment de la compra i presentant la documentació acreditativa, 50% de descompte en l'entrada del Museu de les Ciències per a estudiants i professors de centres d'ensenyament i escoles de música, incloent les no reglades; professionals del món de la música i membres de bandes de música.

Gaudix de la visita virtual a l'exposició punxant en la imatge: