Viral. Una experiència contagiosa

Descobrix les múltiples facetes del contagi i el seu impacte en les nostres vides. Viu una experiència positiva, divertida i... contagiosa!
Viral. Una experiència contagiosa

Des de malalties contagioses fins al col·lapse financer, des de manifestacions fins a l'efecte 2000. "Viral. Una experiència contagiosa" explica què és el contagi, com funciona i el seu impacte en les nostres vides. La mostra interactiva aborda les múltiples facetes del contagi a través d'una narrativa que inclou una varietat de fenòmens relacionats amb la biologia, l'epidemiologia i la salut pública, la ciència de xarxes, la psicologia o les ciències socials.

Participa en un simulacre de contagi, identifica els agents causants de malalties o explora les xarxes socials que donen forma a les nostres vides. Descobrix les neurones espills, què és el contagi financer, què fa que un vídeo es torne viral i el teu paper en el procés de contagi. Més que una exposició, "Viral" és una experiència positiva, divertida i... contagiosa!

La mostra ha sigut creada pel el Pavilhão do Conhecimento - Centro Ciência Viva de Lisboa en cooperació amb Cité des Sciences et de l'ndustrie a París i Heureka a Hèlsinki.