El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho

Primera planta.- Exposició de lliure accés concebuda i realitzada pel nostre Consell de la Infància. Els xiquets i xiquetes compartixen amb els seus textos i dibuixos la seua visió del medi ambient i idees per a la seua protecció.
El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho

El Consell de la Infància de la Ciutat de les Arts i les Ciències està format per alumnes de tercer cicle de primària que col·laboren estretament amb el Museu de les Ciències amb l'objectiu d'integrar la mirada dels xiquets en els continguts i posar en valor la seua capacitat d'opinar, expressar i crear.

L'exposició "El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho" ha sigut concebuda i realitzada pels membres d'este Consell que han triat les temàtiques de les quals es parla i creat els textos i dibuixos de la mostra. D'esta manera, volen compartir amb els visitants la seua visió del medi ambient i inspirar amb les seues idees la seua protecció.

Boscos, oceans, fauna, Terra, atmosfera, energia, aigua, cultura, transport sostenible i consum responsable són els deu panells que, a manera de decàleg mediambiental, exposen cadascun un tema sobre medi ambient, el planeta o l'acció humana sobre este. 

Més informació sobre el Consell de la Infància de la Ciutat de les Arts i les Ciències