Temporals | Permanents | Històric

Temporals

Érase una vez...

La ciència està en totes parts, però podem trobar-la amagada en el fantàstic món dels contes infantils? Vine a comprovar-ho, amb la teua entrada del Museu de les Ciències, en esta exposició.

MART. LA CONQUISTA D’UN SOMNI

Experimenta i descobrix els fets més rellevants o curiosos del planeta roig. Escolta com sonaria la teua veu o quin seria el teu pes a Mart

TALKING BRAINS

Prepara’t per a un viatge interactiu a l’interior del nostre cervell i explora com va sorgir i va evolucionar el llenguatge.

Mediterrani

Coneix el passat del mar Mediterrani, comprova quin és el seu present i observa quins reptes es plantegen per a la seua sostenibilitat de cara al futur. Escolta els sons de cetacis i descobrix quan este mar va ser un desert.

HARRY POTTER™: THE EXHIBITION. DEL 13 D'ABRIL AL 11 D'AGOST

Submergix-te en el Món Màgic i descobrix els icònics decorats i les peces originals de les pel·lícules de Harry Potter.

Continuar llegint

Talking Brains. Programats per parlar

Primera planta.- Prepara’t per a un viatge interactiu a l’interior del nostre cervell i explora com va sorgir i va evolucionar el llenguatge.

Continuar llegint

ELLAS TIENEN LA FÓRMULA

Exteriors.- L’Any Internacional de la Taula Periòdica coneix les aportacions en l’estudi de la química de destacades dones al llarg de la història

Continuar llegint

Érase una vez… La ciència per als amants dels contes

Primera planta. La ciència està en totes parts, però podem trobar-la amagada en el fantàstic món dels contes infantils? Vine a comprovar-ho, amb la teua entrada del Museu de les Ciències, en esta exposició.

 

Continuar llegint

Mart. La conquista d’un somni

Tercera planta.- Experimenta i descobrix els fets més rellevants o curiosos del planeta roig. Escolta com sonaria la teua veu o quin seria el teu pes a Mart

Continuar llegint

Mediterrani

Primera planta.- Coneix el passat del mar Mediterrani, comprova quin és el seu present i observa quins reptes es plantegen per a la seua sostenibilitat de cara al futur. Escolta els sons de cetacis i descobrix quan este mar va ser un desert.

Continuar llegint

Memòria

Primera planta - L’exposició “Memòria” és una mostra interactiva que invita al visitant a conéixer els distints aspectes de la memòria, i la seua importància en la nostra vida, des de diferents punts de vista neurològics, personals, socials...

Continuar llegint