Temporals | Permanents | Històric

Temporals

Érase una vez...

La ciència està en totes parts, però podem trobar-la amagada en el fantàstic món dels contes infantils? Vine a comprovar-ho, amb la teua entrada del Museu de les Ciències, en esta exposició.

MART. LA CONQUISTA D’UN SOMNI

Experimenta i descobrix els fets més rellevants o curiosos del planeta roig. Escolta com sonaria la teua veu o quin seria el teu pes a Mart

TALKING BRAINS

Prepara’t per a un viatge interactiu a l’interior del nostre cervell i explora com va sorgir i va evolucionar el llenguatge.

Mediterrani

Coneix el passat del mar Mediterrani, comprova quin és el seu present i observa quins reptes es plantegen per a la seua sostenibilitat de cara al futur. Escolta els sons de cetacis i descobrix quan este mar va ser un desert.

ANTE EL CAMBIO, CAMBIEMOS

Exteriors.- L'exposició "Ante el cambio, cambiemos" pretén donar a conéixer al públic la importància de l'actuació humana per a frenar el canvi climàtic

Continuar llegint

El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho

Planta baixa.- Exposició de lliure accés concebuda i realitzada pel nostre Consell de la Infància. Els xiquets i xiquetes compartixen amb els seus textos i dibuixos la seua visió del medi ambient i idees per a la seua protecció.

Continuar llegint

Talking Brains. Programats per parlar

Primera planta.- Prepara’t per a un viatge interactiu a l’interior del nostre cervell i explora com va sorgir i va evolucionar el llenguatge.

Continuar llegint

Érase una vez… La ciència per als amants dels contes

Primera planta. La ciència està en totes parts, però podem trobar-la amagada en el fantàstic món dels contes infantils? Vine a comprovar-ho, amb la teua entrada del Museu de les Ciències, en esta exposició.

 

Continuar llegint

Mediterrani

Primera planta.- Coneix el passat del mar Mediterrani, comprova quin és el seu present i observa quins reptes es plantegen per a la seua sostenibilitat de cara al futur. Escolta els sons de cetacis i descobrix quan este mar va ser un desert.

Continuar llegint

Memòria

Primera planta - L’exposició “Memòria” és una mostra interactiva que invita al visitant a conéixer els distints aspectes de la memòria, i la seua importància en la nostra vida, des de diferents punts de vista neurològics, personals, socials...

Continuar llegint

Mart. La conquista d’un somni

Tercera planta.- Experimenta i descobrix els fets més rellevants o curiosos del planeta roig. Escolta com sonaria la teua veu o quin seria el teu pes a Mart

Continuar llegint