TEATRE DE LA CIÈNCIA

Primera planta. - Espai multidisciplinari que acull demostracions, xous i representacions científiques. Inclòs en l'entrada del Museu de les Ciències
TEATRE DE LA CIÈNCIA

El Teatre de la Ciència és un espai multidisciplinari on es posen en escena demostracions, xous i representacions científiques en directe. Un espai versàtil i innovador amb capacitat per a 120 espectadors on, a través d'un format “teatralitzat”, es pretén acostar la ciència des de la diversió i el rigor. 

RAMONA I CAJAL. EL SECRET DEL MUSEU

“Ramona i Cajal. El secret del Museu”, l'únic musical científic d'Espanya, és una divertida representació musical destinada a públic familiar. Dos joves, Ramona i Cajal, viuran una nit d'aventures en el Museu de les Ciències mentre busquen un secret ocult en el seu interior. Durant estes hores es trobaran amb personatges clau de la història de la ciència, cantaran amb la poma de Newton "El rap de la gravitació universal" i se sorprendran en escoltar a Einstein cantar sobre els secrets de l'espai i el temps. Altres grans personalitats es creuaran amb els protagonistes per a acostar-nos els moments més rellevants de la ciència. Esta obra original de Juan Luis Mira, també dirigida per ell, s'ha realitzat en col·laboració amb el Màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d'Alacant, amb John Sanderson, director acadèmic d'esteMàster, al capdavant de la producció. 

Horaris "Ramona i Cajal": dijous, diumenges i el 7 de desembre a les 11:00 i 12:30 hores, dissabtes i el 6 de desembre a les 16:00 i 17:30 hores. 8 de desembre a les 16:00 hores. 

ALT VOLTATGE

Campanes que sonen sense tocar-les, ciris que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells ballarins, arcs elèctrics que solquen l'espai, o tubs de neó que s'encenen en tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta en l'espectacle “Alt voltatge” que forma part del Teatre de la Ciència. Un altre dels instruments més cridaners és la Bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com els raigs que produix de més d'un metre.

Tots dos espectacles es realitzen en castellà i estan inclosos en l'entrada del Museu de les Ciències. Reserva la teua sessió en el punt info de la primera planta (subjecte a disponibilitat). PROGRAMACIÓ SUBJECTA A CANVIS

Més horaris: fins al 5 de desembre; del 6 al 8 de desembre i del 9 al 22 de desembre (PDF)