TEATRE DE LA CIÈNCIA

Primera planta. - Espai multidisciplinari que acull demostracions, xous i representacions científiques. Inclòs en l'entrada del Museu de les Ciències
TEATRE DE LA CIÈNCIA

El Teatre de la Ciència és un espai multidisciplinari on es posen en escena demostracions, xous i representacions científiques en directe. Un espai versàtil i innovador amb capacitat per a 130 espectadors on, a través d'un format “teatralitzat”, es pretén acostar la ciència des de la diversió i el rigor. 

Campanes que sonen sense tocar-les, ciris que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells ballarins, arcs elèctrics que solquen l'espai, o tubs de neó que s'encenen en tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta en l'espectacle “Alt voltatge” que forma part del Teatre de la Ciència. Un altre dels instruments més cridaners és la Bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com els raigs que produix de més d'un metre.

Inclòs en l'entrada del Museu de les Ciències. Reserva la teua sessió en el punt info de la primera planta (subjecte a disponibilitat)

*L'aforament actual del Teatre de la Ciència, en compliment de les normes de seguretat, és de 66 persones.