El llegat de la Ciència: Severo Ochoa (1905- 1993)

Segona planta.- Recorregut per la vida de Severo Ochoa, Premi Nobel de Fisiologia i Medicina en 1959 pels seus descobriments dels mecanismes en la sintesi biològica de l'àcid ribonucleic (ARN) i de l'àcid desoxiribonucleic (ADN)  
El científico español Severo Ochoa en su laboratorio, imagen de la exposición del Museu

L'exposició descobrix les grans vicissituds personals i professionals que va haver de patir en el transcurs de la guerra civil espanyola i que tant van influir en la seua formació, portant-li a treballar amb científics d'anomenat èxit tant a Europa com als Estats Units.

El Museu de les Ciències alberga el Llegat del doctor Severo Ochoa el propietari del qual és la Fundació Bancaixa. A través de les peces del seu llegat, l'exposició s'endinsa en les distintes matèries a què el professor Severo Ochoa va dedicar el seu treball d'investigació al llarg de la seua dilatada carrera professional. Així com la gran influència que va exercir la seua experiència i coneixement en l'evolució i modernització de l'estudi de la Bioquímica i Biologia Molecular a Espanya. Mostra d'això són el gran nombre de gala.

Descobrix a Severo Ochoa.