Temporals | Permanents | Històric | ITINERANTS

Permanents

Bosc de Cromosomes

Vine a descobrir com som al Bosc de Cromosomes, experimenta i aprén amb més de cent mòduls interactius

PÈNDOL DE FOUCAULT

Un pèndol penjat des de l'alt de l'estructura del sostre, i amb una base circular amb elements mòbils, demostra que la terra gira sobre el seu propi eix.

Gravetat Zero

Exposició per a explorar l’univers, conéixer la investigació espacial i aprendre sobre astronomia

L'Espai dels Xiquets

L'Espai dels Xiquets és una zona dedicada a xiquets d'entre 3 i 8 anys, en la que juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada.

Arcs comunicants

Exteriors.-  Els visitants poden comprovar com funcionen les ones de so a través de l’estructures dels arcs ubicats en els accessos al Museu de les Ciències.

Continuar llegint

Sobre rodes

Primera planta.- Exposició que mostra la història i evolució de les bicicletes a través de panells i reproduccions de diferents tipus d'este mitjà de transport.

Continuar llegint

El Formiguer

Primera planta.- Les diferents espècies de formigues que hi ha en el nostre planeta constituïxen el 10 per cent de la massa total del regne animal. És l'animal amb el cervell més gran en relació a la seua grandària, capaç d'alçar 50 vegades el seu propi pes.

Continuar llegint

L'Espai dels Xiquets

Primera planta.- L'Espai dels Xiquets és una zona dedicada a xiquets d'entre 3 i 8 anys, en la que juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada. Una experiència que els encantarà

Continuar llegint

ADN

Primera planta.- Una representació artística ret homenatge a la molècula de la vida, l'ADN

Continuar llegint

Pèndol de Foucault

Primera planta.- En la primera planta del Museu, un pèndol penjat des de l'alt de l'estructura del sostre, i amb una base circular amb elements mòbils, demostra que la terra gira sobre el seu propi eix.

Continuar llegint

El llegat de la Ciència: Severo Ochoa (1905- 1993)

Segona planta.- Recorregut per la vida de Severo Ochoa, Premi Nobel de Fisiologia i Medicina en 1959 pels seus descobriments dels mecanismes en la sintesi biològica de l'àcid ribonucleic (ARN) i de l'àcid desoxiribonucleic (ADN)

 

Continuar llegint

El llegat de la Ciència: Ramón y Cajal (1852-1934)

Segona planta.- L'exposició narra la vida i obra de Ramón i Cajal, un dels investigadors més importants de tots els temps tant a nivell nacional com internacional. En 1906 rep el premi Nobel pels seus treballs sobre l'estructura del sistema nerviós.

Continuar llegint

El llegat de la Ciència: Jean Dausset (1916-2009)

Segona planta.- El seu descobriment sobre el sistema HLA li va valdre la concessió del Premi Nobel de Medicina en 1980 junt amb Baruj Benacerraf i George D.Sneill.  El 24 de maig de 2000 va donar el seu llegat científic al Museu de les Ciències.

Continuar llegint

Exposició Santiago Grisolía

Segona planta.- Exposició que ens mostra els èxits i guardons rebuts al llarg de la seua dilatada trajectòria científica donats a l’Ajuntament de València el 16 de gener de 2013. Gràcies a l’expressa voluntat del professor estos s’exhiben en el Museu de les Ciències junt amb les del seu mestre Severo Ochoa.

Continuar llegint

UN SEGLE DE PREMIS NOBEL

Segona planta.- L'exposició recull més d'un segle de Premis Nobel, des de la biografia del seu fundador i mecenes, Alfred Nobel, fins als llistats dels guanyadors durant este temps, sense oblidar curiositats o anècdotes.

Continuar llegint

Gravetat Zero

Tercera planta.- Exposició per a explorar l’univers, conéixer la investigació espacial i aprendre sobre astronomia

Continuar llegint

Simulador Espacial

Tercera planta.- Un passeig a l'Estació Espacial Internacional

 

Continuar llegint

Bosc de Cromosomes

Tercera planta.- Vine a descobrir com som al Bosc de Cromosomes, experimenta i aprén amb més de cent mòduls interactius

Continuar llegint

Volar

Tercera planta.- Exposició formada per diverses màquines voladores de la història de l'home

Continuar llegint