Talking Brains. Programats per parlar

Event finalitzat


Primera planta.- Prepara’t per a un viatge interactiu a l’interior del nostre cervell i explora com va sorgir i va evolucionar el llenguatge.
Talking Brains. Programats per parlar

Sense diccionaris, ni professors de llengua, ni gramàtiques normatives. “Talking Brains” és un viatge fins al cervell en busca del llenguatge de la mà de paleoantropòlegs, neuròlegs, psicòlegs, neurolingüistes i especialistes en computació que t’ajudaran a conéixer què significa el llenguatge per als sers humans i com connecta amb la nostra biologia.

“Talking Brains”, una exposició original de CosmoCaixa, t’invita a experimentar amb el teu cervell i descobrir els secrets d’eixe òrgan tan complex i quin va ser l’origen de les 7.000 llengües que existixen en el món. Esbrina de quina forma s’inicia l’aprenentatge del llenguatge ja en l’úter matern, com tracta la medicina les distintes malalties cerebrals o quin és el ritme del teu pensament.

A través de reproduccions, analogies, interactius, realitat virtual i tècniques d’imatge cerebral et proposem endinsar-te en els secrets del llenguatge, una facultat compartida per tots els sers humans i una de què ens definix com a espècie. 

A causa de la  situació actual alguns mòduls o parts de l'exposició poden no estar operatius per raons de seguretat