Travelling Bricks. Fins al 21 d’octubre de 2018

Event finalitzat


Primera planta.-  Amb la teua entrada del Museu de les Ciències recorre la història del transport a través de peces de LEGO®. Divertix-te amb més de 200.000 fitxes i construïx el teu particular prototip
Rèplica del Titanic en l’exposició Travelling Bricks del Museu de les Ciències realitzada amb 200.000 peces de Lego

Des de la invenció de la roda, la història de la humanitat ha sigut també la història dels seus transports. T’invitem a pujar a la nostra màquina del temps, propulsada a base de peces de LEGO® i imaginació, per a emprendre un viatge al·lucinant a través de l’evolució del ser humà i descobrir com el seu afany per explorar l'ha portat més enllà de qualsevol frontera.

De la llunyana Mesopotàmia fins als confins del cosmos, correràs en quadriga pel Circ Màxim, descobriràs noves espècies i continents amb Cristóbal Colom i Charles Darwin, conquistaràs el Llunyà Oest a bord d’una diligència, solcaràs els cels a bord d’un dirigible o descobriràs al majestuós Titanic.

Tot això a través una cosa tan simple com una xicoteta rajola de LEGO®   i gràcies a la imaginació i perícia dels vints professionals certificats que han dissenyat i construït les 120 impressionants figures que formen esta exposició.

La mostra es completa amb una zona lúdica i interactiva amb 200.000 fitxes de LEGO® amb les que construir, aprendre i jugar. Accés permés a esta zona a xiquets a partir de 6 anys 

Comença el viatge!