ELLAS TIENEN LA FÓRMULA. FINS AL 8 DE MARÇ DE 2020

Event finalitzat


Exteriors.- En l'Any Internacional de la Taula Periòdica coneix les aportacions en l’estudi de la química de destacades dones al llarg de la història
ELLAS TIENEN LA FÓRMULA. FINS AL 8 DE MARÇ DE 2020

L’exposició de lliure accés “Ellas tienen la fórmula” t’invita a celebrar que 2019 és l’Any Internacional de la Taula Periòdica mostrant el treball de les dones que s’han dedicat a l’estudi de la química des de l’antiguitat fins al moment actual.

La mostra consta de 24 panells retroil·luminats amb les científiques la investigació de les quals va resultar transcendental per al desenvolupament de l’alquímia en primer lloc i després de la Química. L’exposició descriu el treball de 39 dones des de Tapputi-Beletakallim (1200 a.C.), considerada la primera química de la història, fins a jóvens promeses de l’actualitat com Cristina Nevado. 
 
“Ellas tienen la fórmula” rendix homenatge a la premi Nobel Marie Curie que va descobrir el ràdio i el poloni, la química Rosalind Franklin el treball de la qual va ser transcendental en els estudis d’ADN, o Margarita Salas, primera dona a ingressar en l’Acadèmia de Ciències d’EUA, entre altres destacades dones.

MÉS INFORMACIÓ ELLAS TIENEN LA FÓRMULA