Érase una vez… La ciència per als amants dels contes. Fins al 15 de maig de 2022

Event finalitzat


Primera planta.- La ciència està en totes parts, però podem trobar-la amagada en el fantàstic món dels contes infantils? Vine a comprovar-ho, amb la teua entrada del Museu de les Ciències, en esta exposició.  
Érase una vez… La ciència per als amants dels contes. Fins al 15 de maig de 2022

Series capaç de trobar ciència en el castell embruixat, en el bosc sense fi, dins de la casa de xocolate, en l’espill màgic o en la tija de fesols? “Érase una vez…” ens dóna la resposta i presenta conceptes científics a través de deu contes populars.

Ventafocs, Caputxeta Roja, el Llop Feroç, Alicia o els quaranta lladres boten dels llibres per a contar-nos tot sobre la ciència darrere dels relats infantils. Amb multitud de mòduls interactius, l’exposició es desenvolupa en deu “llibres” gegants organitzats al voltant d’un bosc ple de sorpreses on explorar i escoltar els contes tradicionals. 

Podràs descobrir els secrets del cacau en una fàbrica de xocolate, ensenyar a un desobedient Pinotxo, construir la casa dels tres porquets i veure si resistix el bufit del llop, desxifrar el codi per a entrar en la cova dels quaranta lladres o visitar una habitació on creixes i enculls. 

Per a tots els que han llegit, contat o somiat amb contes populars.

També coneixeràs els contes clàssics i la ciència que amaguen en el nostre Contacontes els dissabtes i diumenges a les 11:00, 12:00, 17:00 i 18:00 hores. 

Activitat recomanada per a públic Infantil.