Tony Cragg. Sis escultures. Fins al 4 de novembre de 2018

Event finalitzat


Exteriors.- La mostra temporal que arriba a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero està formada per sis escultures de l’artista Tony Cragg, tres d’elles realitzades expressament per a esta exposició
Escultura de Tony Cragg en el lago del Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències

L’exposició d’escultures de l’artista Tony Cragg arriba als exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències de la mà de la Fundació Hortensia Herrero. Fins al 4 de novembre de 2018 es podrán veure sis escultures, tres d’elles realitzades expressament per a esta exposició, en distints enclavaments del complex. 

Quatre escultures se situen sobre l’aigua en diversos estanys del recinte, quelcom inèdit ja que este artista mai havia exposat les seues obres en una làmina d’aigua. Estan realitzades en diversos materials com el bronze, l’acer i la fibra de vidre. Quant a les seues dimensions, algunes sobrepassen els sis metres d’alçària i els 4.000 quilograms de pes. 

Tony Cragg, que alhora que a València tindrà una gran exposició en els carrers de Nova York, està considerat el referent del ressorgir de l’escultura britànica dels 80 i un dels més icònics, la qual cosa li ha fet mereixedor de tot tipus de guardons internacionals. El seu treball es caracteritza per l’ús de variats materials com són la pedra, la fusta, l’alumini, el bronze, l’acer o el plàstic que convertix en formes orgàniques. 

Associat a esta mostra es realitza un espectacle de fonts d’aigua, llum i música en el llac sud de l’Hemisfèric. Els passes seran a les 23:00 hores tots els dijous, divendres, dissabtes i vespres de festius, fins al dissabte, 1 de setembre.