Una autopista darrere de l'endoll. Fins a l'11 de febrer de 2018

Event finalitzat


Primera planta- T’imagines un món sense electricitat? Costa imaginar-ho, diàriament fem ús d’ella i en molts casos a penes ens n’adonem. Descobrix què és, com funciona o com arriba a les nostres cases en un recorregut interactiu on podràs participar i experimentar. Tens disponibles visites guiades gratuïtes.
Realidad virtual que te traslada a otros escenarios en la exposición Red Eléctrica

Pots imaginar la teua vida sense electricitat? És difícil pensar en un món sense esta forma d’energia. Red Eléctrica de España porta a la Ciutat de les Arts i les Ciències esta exposició interactiva amb la qual descobriràs què és l’electricitat, com es transporta i com es consumix. Al llarg del recorregut podràs participar, experimentar i saber més sobre l’electricitat i el procés del subministrament elèctric en què tens un paper protagonista. Per això, et proposa algunes idees per a usar l’energia d’una manera més eficient i responsable. 

Una autopista darrere de l’endoll te invita a conéixer què passa des que l’electricitat es genera fins que arriba a ta casa. T’ajuda a contestar les preguntes d’on ix l’electricitat? com es manifesta? o com consumim? Vine a conéixer d’una forma amena els aspectes més rellevants i més curiosos del sistema elèctric espanyol: què succeïx quan polses l’interruptor de la llum, com es genera l’electricitat i com viatja per les xarxes elèctriques fins a les nostres llars. T'esperem!

Consulta el fullet de l'exposició "Una autopista darrere de l'endoll"

Descarrega ací la guia del professorat i l'alumnat