Tecnorevolució. Fins al 9 d'abril de 2018

Event finalitzat


Primera planta- Coneix i experimenta amb alguns dels avanços més revolucionaris del món tecnològic. Nanotecnologia, biotecnologia, tecnologies de la informació i de les comunicacions, i les ciències cognitives, estan canviant el món que ens rodeja provocant una autèntica revolució que va més enllà del que podem imaginar.
Robot que muestra su funcionamiento por colores en la exposición de Tecnorevolución

Moure una bola amb el poder de la ment, endevinar per mitjà d’un ordinador com es propaga un virus i es produïx una pandèmia o veure com un mini-robot porta un medicament a un punt concret del nostre cos. Estes són algunes de les aplicacions de les tecnologies convergents que podràs veure en l’exposició TecnoRevolució, organitzada per l’Obra Social "la Caixa".

 

Coneix, experimenta i juga amb alguns dels avanços més revolucionaris del món tecnològic. Comprova com estes tecnologies: la nanotecnologia, la biotecnologia, les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) i les ciències cognitives i la neurociència, estan en totes parts. Des de l’àmbit sanitari, passant per l’art, fins a la vestimenta, la tecnologia inunda tots els aspectes de les nostres vides. Acosta’t a elles d'una manera experimental i divertida.