Spinosaurus: El gegant perdut del Cretaci. Fins al 25 de febrer de 2018

Event finalitzat


Primera planta.– Saps que hem ressuscitat al major dinosaure depredador? El Spinosaurus, el més temible carnívor que mai va xafar la Terra i l’únic dinosaure conegut adaptat a la vida aquàtica, t’espera en esta exposició.
Entrada de la exposición de Spinosaurus del Museo de les Ciències decorada con una réplica de este dinosaurio para dar la bienvenida a sus visitantes

En l’exposició Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci”, organitzada per National Geographic amb la col·laboració de la Universitat de Chicago, veuràs com era el primer dinosaure adaptat per a nadar que es coneix i el més gran entre els carnívors.

El Spinosaurus, de dimensions colossals -6,8 tones de pes i 15 metres de llarg- dos metres més que el Tyrannosaurus rex, té unes característiques que el fan únic: el crani semblant al d’un cocodril, una immensa aleta dorsal i potes posteriors curtes per a desplaçar-se per l’aigua.

No et perdes la insòlita història del descobriment i redescobriment d’este singular dinosaure africà que ha tardat un segle a completar-se. No has vist mai un dinosaure com este!

Opcional: visita guiada conjunta "Els nostres dinosaures" i "Spinosaurus". S'inicia a les 11:00/13:00 i 16:30 hores de dilluns a diumenge en l'exposició "Els nostres dinosaures". El preu és de 2,50 euros. És necessari adquirir també l'entrada al Museu de les Ciències.