Paisatges Turístics Valencians. Valuosos, valorats. Fins al 9 d'abril de 2018

Event finalitzat


Primera planta.- Un paisatge és més que una fotografia, que una postal. Contempla els espectaculars tresors paisatgístics de la Comunitat Valenciana. Un territori viscut, un lloc de trobada de la naturalesa, la cultura i la mirada.   
Las maquetas de Paisatges simula los escenarios de los que habla la exposición

Recorre d’una manera única el territori valencià i descobrix aspectes que t’ajudaran a entendre el paisatge no sols com a representació geogràfica del territori, sinó com a paisatge viscut i disfrutat. Amb Paisatges Turístics Valencians coneixeràs la diversitat del paisatge valencià, et transportaràs a les distintes tipologies de paisatge i trobaràs aspectes i matisos nous en cada un d’ells. 

Contempla els espectaculars tresors paisatgístics de la Comunitat Valenciana, les seues particularitats i la seua essència. Un lloc de trobada de la naturalesa, la cultura i la mirada. Un total de 90 paisatges destacats de la nostra geografia per la seua riquesa natural, valors culturals i històrics, bellesa visual, simbolisme, plasticitat, singularitat, patrimoni o la combinació de tots ells. 

Un paisatge és més que una fotografia, que una postal. Un paisatge és molt més: és un record, un so, un sabor, en definitiva, un cúmul d’experiències. Per tant, esta exposició suposa una experiència inmersiva, sensorial i activa que et traslladarà als diferents entorns per mitjà d’imatges, sons, olors i altres interactius. No et perdes este viatge

L’exposició ha sigut realitzada a partir d’un projecte de la Universitat de València i l’Agència Valenciana de Turisme.