Els Nostres Dinosaures. Fins al 6 de gener de 2019

Event finalitzat


Tercera planta - Realitza un increïble viatge al passat a través de l’exposició "Els Nostres Dinosaures" i coneix més sobre estes impressionants criatures 
Maqueta de 12 metros de longitud del dinosaurio Morrelladon de Castellón

Coneix com era la Comunitat Valenciana fa 200 milions d’anys, descobrix criatures impressionants com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de la localitat castellonenca i rèpliques de fins a 12 metres de longitud. Estes són algunes de les sorpreses que t'esperen en la tercera planta del Museu amb l’exposició 'Els Nostres Dinosaures".

Un recorregut al llarg de quasi 200 milions d’anys on podràs veure les espècies més impressionants, tant grans com xicotetes, terrestres i aquàtiques, del període Mesozoic, conegut com l’era dels dinosaures. Peces reals i fòssils, rèpliques i maquetes, així com material audiovisual, oferixen una visió de com era el món fa milions d’anys: des de jaciments d’icnites fins a les notables restes d’iguadòntids en la comarca dels Ports i altres espècies autòctones com restes de grans sauròpodes i altres dinos.

Hi ha visites guiades opcionals del 22 al 31 de desembre de 2018 (excepte 24 i 25 de desembre) i del 2 al 6 de gener de 2019, a les 11:00; 13:00 i 16:30 hores. Horaris especials: 24 de desembre a les 11:00 i 13:00 hores; 25 de desembre a les 18:30 hores i l'1 de gener a les 17:30 hores. El preu és de 2,50 euros€. És necessari comprar l’entrada al Museu de les Ciències.

Organitzada per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat de València en col·laboració amb el Museu de Geologia de la Universitat de València (MGUV) i la Xarxa de Museus i Col·leccions de Paleontologia de la Comunitat Valenciana i el Museo Geominero (Instituto Geológico y Minero de España), entre altres. 

Vols saber-ne més?