Imaginar l'educació. 50 anys amb Frato. Fins al 3 de juny de 2018.

Event finalitzat


Primera planta.- En l’exposició "Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato" et convidem a conéixer la trajectòria del prestigiós pedagog Francesco Tonucci i a descobrir els valors del seu concepte d’educació a través d’objectes, jocs, tallers i activitats de debat.   
Imaginar l'educació. 50 anys amb Frato. Fins al 3 de juny de 2018.

"Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato" és una exposició que convida a conéixer la trajectòria professional i personal del prestigiós pedagog Francesco Tonucci. La mostra aprofundix en el seu concepte d’educació basat en el respecte i l’escolta dels xiquets, fomentant l’aprenentatge i promovent la curiositat. 

Està estructurada en diversos àmbits que t’ajudaran a reflexionar sobre realitats quotidianes com l’escola, la llar o la ciutat. Trobaràs més d’un centenar de dibuixos originals de Frato, objectes i instruments de treball, vídeos, fotos, llibres, etc; espais participatius de construcció, naturalesa, jocs i teatre, i tallers didàctics o activitats de debat. Un lloc esplèndid per a imaginar l’educació amb tot el que és necessari per a pensar, aprendre i compartir. Una increïble oportunitat per a descobrir l’immens potencial dels xiquets 

Més informació sobre “Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato”