Temporals | Permanents | Històric

Històric

Els Nostres Dinosaures. Fins al 6 de gener de 2019

Tercera planta - Realitza un increïble viatge al passat a través de l’exposició "Els Nostres Dinosaures" i coneix més sobre estes impressionants criatures 

Continuar llegint

Tony Cragg. Sis escultures. Fins al 4 de novembre de 2018

Exteriors.- La mostra temporal que arriba a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero està formada per sis escultures de l’artista Tony Cragg, tres d’elles realitzades expressament per a esta exposició

Continuar llegint

Travelling Bricks. Fins al 21 d’octubre de 2018

Primera planta.-  Amb la teua entrada del Museu de les Ciències recorre la història del transport a través de peces de LEGO®. Divertix-te amb més de 200.000 fitxes i construïx el teu particular prototip

Continuar llegint

Imaginar l'educació. 50 anys amb Frato. Fins al 3 de juny de 2018.

Primera planta.- En l’exposició "Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato" et convidem a conéixer la trajectòria del prestigiós pedagog Francesco Tonucci i a descobrir els valors del seu concepte d’educació a través d’objectes, jocs, tallers i activitats de debat.   

Continuar llegint

Paisatges Turístics Valencians. Valuosos, valorats. Fins al 9 d'abril de 2018

Primera planta.- Un paisatge és més que una fotografia, que una postal. Contempla els espectaculars tresors paisatgístics de la Comunitat Valenciana. Un territori viscut, un lloc de trobada de la naturalesa, la cultura i la mirada.   

Continuar llegint

Tecnorevolució. Fins al 9 d'abril de 2018

Primera planta- Coneix i experimenta amb alguns dels avanços més revolucionaris del món tecnològic. Nanotecnologia, biotecnologia, tecnologies de la informació i de les comunicacions, i les ciències cognitives, estan canviant el món que ens rodeja provocant una autèntica revolució que va més enllà del que podem imaginar.

Continuar llegint

Spinosaurus: El gegant perdut del Cretaci. Fins al 25 de febrer de 2018

Primera planta.– Saps que hem ressuscitat al major dinosaure depredador? El Spinosaurus, el més temible carnívor que mai va xafar la Terra i l’únic dinosaure conegut adaptat a la vida aquàtica, t’espera en esta exposició.

Continuar llegint

Una autopista darrere de l'endoll. Fins a l'11 de febrer de 2018

Primera planta- T’imagines un món sense electricitat? Costa imaginar-ho, diàriament fem ús d’ella i en molts casos a penes ens n’adonem. Descobrix què és, com funciona o com arriba a les nostres cases en un recorregut interactiu on podràs participar i experimentar. Tens disponibles visites guiades gratuïtes.

Continuar llegint

Exposició d´escultures monumentals. Manolo Valdés. Fins al 10 de desembre de 2017

Exteriors.- La mostra temporal que arriba a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero està formada per sis escultures de Manolo Valdés. "La Pamela" ha sigut triada pels visitants per a quedar-se a València. 

 

 

Continuar llegint

Exposició 'The sky over nine columns'

Obra de l’artista alemany Heinz Mack, 'The sky over Nine Colums' és un conjunt de nou columnes de 7,5 metres d’alçària instal.lades en el llac sud de l’Hemisfèric sobre una plataforma.

Del 24 de juny al 6 de novembre de 2016

Continuar llegint