Temporals | Permanents | Històric | ITINERANTS

Històric

ELLAS TIENEN LA FÓRMULA. FINS AL 8 DE MARÇ DE 2020

Exteriors.- En l'Any Internacional de la Taula Periòdica coneix les aportacions en l’estudi de la química de destacades dones al llarg de la història

Continuar llegint

Exposició Jaume Plensa. Fins al 3 de novembre de 2019

Exteriors.- La mostra temporal que arriba a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero està formada per set escultures de l'artista Jaume Plensa, totes peces úniques

Continuar llegint

Talking Brains. Programats per parlar

Primera planta.- Prepara’t per a un viatge interactiu a l’interior del nostre cervell i explora com va sorgir i va evolucionar el llenguatge.

Continuar llegint

Els Nostres Dinosaures. Fins al 6 de gener de 2019

Tercera planta - Realitza un increïble viatge al passat a través de l’exposició "Els Nostres Dinosaures" i coneix més sobre estes impressionants criatures 

Continuar llegint

Érase una vez… La ciència per als amants dels contes. Fins al 15 de maig de 2022

Primera planta.- La ciència està en totes parts, però podem trobar-la amagada en el fantàstic món dels contes infantils? Vine a comprovar-ho, amb la teua entrada del Museu de les Ciències, en esta exposició.

 

Continuar llegint

Tony Cragg. Sis escultures. Fins al 4 de novembre de 2018

Exteriors.- La mostra temporal que arriba a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero està formada per sis escultures de l’artista Tony Cragg, tres d’elles realitzades expressament per a esta exposició

Continuar llegint

Travelling Bricks. Fins al 21 d’octubre de 2018

Primera planta.-  Amb la teua entrada del Museu de les Ciències recorre la història del transport a través de peces de LEGO®. Divertix-te amb més de 200.000 fitxes i construïx el teu particular prototip

Continuar llegint

Imaginar l'educació. 50 anys amb Frato. Fins al 3 de juny de 2018.

Primera planta.- En l’exposició "Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato" et convidem a conéixer la trajectòria del prestigiós pedagog Francesco Tonucci i a descobrir els valors del seu concepte d’educació a través d’objectes, jocs, tallers i activitats de debat.   

Continuar llegint

Paisatges Turístics Valencians. Valuosos, valorats. Fins al 9 d'abril de 2018

Primera planta.- Un paisatge és més que una fotografia, que una postal. Contempla els espectaculars tresors paisatgístics de la Comunitat Valenciana. Un territori viscut, un lloc de trobada de la naturalesa, la cultura i la mirada.   

Continuar llegint

Tecnorevolució. Fins al 9 d'abril de 2018

Primera planta- Coneix i experimenta amb alguns dels avanços més revolucionaris del món tecnològic. Nanotecnologia, biotecnologia, tecnologies de la informació i de les comunicacions, i les ciències cognitives, estan canviant el món que ens rodeja provocant una autèntica revolució que va més enllà del que podem imaginar.

Continuar llegint

Mediterrani

Primera planta.- Coneix el passat del mar Mediterrani, comprova quin és el seu present i observa quins reptes es plantegen per a la seua sostenibilitat de cara al futur. Escolta els sons de cetacis i descobrix quan este mar va ser un desert.

Continuar llegint

Spinosaurus: El gegant perdut del Cretaci. Fins al 25 de febrer de 2018

Primera planta.– Saps que hem ressuscitat al major dinosaure depredador? El Spinosaurus, el més temible carnívor que mai va xafar la Terra i l’únic dinosaure conegut adaptat a la vida aquàtica, t’espera en esta exposició.

Continuar llegint

Una autopista darrere de l'endoll. Fins a l'11 de febrer de 2018

Primera planta- T’imagines un món sense electricitat? Costa imaginar-ho, diàriament fem ús d’ella i en molts casos a penes ens n’adonem. Descobrix què és, com funciona o com arriba a les nostres cases en un recorregut interactiu on podràs participar i experimentar. Tens disponibles visites guiades gratuïtes.

Continuar llegint

Exposició d´escultures monumentals. Manolo Valdés. Fins al 10 de desembre de 2017

Exteriors.- La mostra temporal que arriba a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero està formada per sis escultures de Manolo Valdés. "La Pamela" ha sigut triada pels visitants per a quedar-se a València. 

 

 

Continuar llegint

Exposició 'The sky over nine columns'

Obra de l’artista alemany Heinz Mack, 'The sky over Nine Colums' és un conjunt de nou columnes de 7,5 metres d’alçària instal.lades en el llac sud de l’Hemisfèric sobre una plataforma.

Del 24 de juny al 6 de novembre de 2016

Continuar llegint

Nikola Tesla: idees com llamps

Descobrix alguns dels invents més rellevants del genial Nikola Tesla, el qual ha revolucionat el món tal com el coneixem.

 

Continuar llegint

Passeig de la Ciència

Primera planta - El 'Passeig de la Ciència' en el Carrer Major del Museu de les Ciències que evoca al Passeig de la Fama de Hollywood

Continuar llegint