conferències-finalitzades

24/1/2017. Conferència. "Energies renovables del futur: fotovoltaica i fuel solar". Juan Bisquert (UJI). Cicle "Una Comunitat amb Ciència"

Conferència "Energies renovables del futur: fotovoltaica i fuel solar" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dimarts, 24 de gener en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

7/2/2017. Jornada "La Química és la solució". 18:00 hores. Museu de les Ciències. Accés lliure

"La Química és la solució" és una jornada promoguda per l’Associació de Químics de la Comunitat Valenciana (AQCV) amb el suport del CSIC que té com objectiu sensibilitzar a la societat i als mitjans de comunicació sobre la contribució de la Química a la millora de la qualitat de vida de les persones. 

Continuar llegint

9/2/2017. Conferència. "Són incompatibles les hamburgueses amb la dieta mediterrània?". Dolors Corella (UV). Cicle "Una Comunitat amb Ciència"

Conferència "Són incompatibles les hamburgueses amb la dieta mediterrània?" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 9 de febrer en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

21/2/2017. Conferència. "Cèl·lules mare i teràpia cel·lular en malalties neurodegeneratives". Salvador Martínez Pérez (UMH-CSIC). Cicle "Una Comunitat amb Ciència"

Conferència "Cèl·lules mare i teràpia cel·lular en malalties neurodegeneratives" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dimarts, 21 de febrer en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

6/10/2016. Conferència "L'Univers en una tassa de café" i observació de Lluna creixent. Cicle d'Astronomia

 

Conferència "L'Univers en una tassa de café" del cicle "Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 6 d'octubre en el Auditori del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores.

 

Continuar llegint

18/10/2016. Conferència "Futur de tècniques d'imatge mèdica per al diagnòstic i la teràpia". Cicle "De Ciència Certa"

Conferència "Futur de tècniques d’imatge mèdica per al diagnòstic i la teràpia" dins del cicle "De Ciència Certa". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el 18 d'octubre en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

22/10/2016. Taula redona i presentació de la revista Principia

Taula redona organitzada per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la revista Principia que es realitzarà el dissabte, 22 d'octubre a les 19:00 hores en el Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències. S'inclou la xarrada "The Oobik, còmic de ciència" i la presentació "Principia, una única cultura" 

Continuar llegint

26/10/2016. Conferència "Diagnosticant malalties a la velocitat de la llum". Jaime García Rupérez (UPV). Cicle Una Comunitat amb Ciència

Conferència "Diagnosticant malalties a la velocitat de la llum" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripción, se celebrará el 26 de octubre en el Auditorio Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de las 19:30 horas. 

Continuar llegint

3/11/2016. Conferència "Internet of Things, vivint en un món connectat". Carlos Palau (UPV) Cicle Una Comunitat amb Ciència

Conferència "Internet of Things, vivint en un món connecta" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el 3 de novembre en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

10/11/2016. Conferència "Laniakea: el nostre lloc en l'univers". Carlos Hernández. Cicle d'Astronomia

Conferència "Laniakea: el nostre lloc en l'univers" del cicle "Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 10 de novembre en l'Auditori del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

22/11/2016. Conferència "Súper-atletes: la línea roja de l’esport". Pere Molina. Cicle "De ciència certa"

Conferència "Súper-atletes: la línea roja de l'esport" dins del cicle "De ciència certa". De lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà el dimarts, 22 de novembre en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

30/11/2016. Conferència "Un ‘talla-apega’ genètic revolucionari: la tècnica CRISPR" Francis Mojica (UA). Cicle Una Comunitat amb Ciència

Conferència "Un ‘talla-apega’ genètic revolucionari: la tècnica CRISPR" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el 30 de novembre en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

1/12/2016. Conferència "Buscant rastres de vida a Mart". Jorge Vago (ESA). Cicle Astronomia

Conferència "Buscant rastres de vida a Mart" del cicle "Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 1 de desembre en el Auditori del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

15/12/2016. Conferència "Catalitzadors a la cura del medi ambient". Javier García Martínez (UA) Cicle "Una Comunitat amb Ciència"

Conferència "Catalitzadors a la cura del medi ambient" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 15 de desembre en el Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de las 19:30 hores. 

Continuar llegint

27/9/2016. TAULA REDONA "SITUACIÓ ACTUAL DE LA INVESTIGACIÓ A LA COMUNITAT VALENCIANA: REPTES I OPORTUNITATS"

El cicle de conferències "Una Comunitat amb Ciència" s’inicia amb una taula redona on importants representants d’universitats, instituts d’investigació, laboratoris, parcs científics, i OTRIS exposaran i compartiran la seua visió sobre la situació de la investigació a la Comunitat Valenciana.

 

Continuar llegint

19/04/2016 CONFERÈNCIA 'HYPERLOOP: DISSENYANT EL TREN DEL FUTUR' IMPARTIDA PER JUAN VICEN, DAVID PISTONI, ÁNGEL BENEDICTO, DANIEL ORIENT I GERMÀ TORRES, MAKERS UPV CICLE 'ACTUALITAT'

Nova conferència del cicle 'Actualitat'. De lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències Príncep Felipe el martes 19 d’abril de 2016 a partir de les 19:30 hores.

Continuar llegint

10/03/16 Conferència 'Planetes nanos: Ceres, Plutó... i més enllà' impartida per Francisco Anguita. Institut d’Astrofísica d’Andalusia (IAA-CSIC). Cicle 'Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències'

Nova conferència del cicle 'Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències'. De lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències Príncep Felipe el dijous 10 de març de 2016 a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

08/03/16 CONFERÈNCIA 'DESXIFRANT ELS ENIGMES DEL CERVELL' IMPARTIDA PER Mª TERESA MIRAS, CATEDRÀTICA DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA MOLECULAR (UNIVERSITAT COMPLUTENSE DE MADRID) CICLE 'DONES DE CIÈNCIA'

Nova conferència del cicle 'Dones de ciència'. De lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències Príncep Felipe el dimarts 8 de març de 2016 a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

09/03/16 Conferència 'Les ones gravitacionals: les noves missatgeres de l'Univers' impartida per Alicia Sintes

La conferència, de lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà dimecres 9 de març en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències. De 19:30 a 21:00 h. La conferència serà impartida per la física Alicia Sintes, investigadora principal de l’únic equip espanyol que ha participat en la detecció de les ones gravitacionals.

Continuar llegint

03/03/10 Conferencia 'La màgia de la neurociència impartida per Miguel Angel Gea

Nova conferència del cicle 'De ciència certa'. De lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències Príncep Felipe el dijous 3 de març de 2016 a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint