TALLERS "LA QUÍMICA MOLA" I "NANOFÀRMACS INVISIBLES PERÒ REALS". DIA INTERNACIONAL DE LA CULTURA CIENTÍFICA. 28 DE SETEMBRE 2021

Event finalitzat


La Ciutat de les Arts i les Ciències s'unix a la celebració del Dia Internacional de la Cultura Científica amb la realització en les seues instal·lacions dels tallers "La Química mola" i "Nanofàrmacs invisibles però reals" a càrrec d'investigadors del Centre d'Investigació Príncipe Felip (CIPF). Accés lliure 
TALLERS

El dimarts, 28 de setembre se celebra el Dia Internacional de la Cultura Científica (DICC), una efemèride que té com a objectiu evidenciar la importància de la cultura científica en la societat i celebrar les activitats i institucions que brinden espais perquè les persones facen de la ciència una part rellevant de les seues vides.

La Ciutat de les Arts i les Ciències s'unix a esta commemoració amb dues sessions gratuïtes dels tallers "La Química mola" i "Nanofàrmacs invisibles però reals" a càrrec d'investigadors del Centre d'Investigació Príncipe Felipe (CIPF) que es realitzaran a les 11.00 i les 12.00 hores en l'exterior de la parpella oest del Museu de les Ciències. 

La Química mola. Tot el que ens ocorre dia a dia té una explicació química darrere, fins la màgia! A través de personatges com Thor, Blancaneu i molts més, realitzarem experiments explicant la ciència que amaguen.

Nanofàrmacs: invisibles però reals. T'imagines un fàrmac que sàpia a quines cèl·lules del cos ha d'anar? Les nanomedicines poden fer això i molt més, i el millor és que... no són ciència-ficció, estan en les nostres vides! Amb nosaltres descobriràs què són, com es creen i per què són la nostra aposta per a la medicina del futur.

Si vols assistir mana un correu a divulgacion@cac.es