1a reunió de participants en el projecte MAMI (IATA-CSIC). 4 de novembre 2017

Event finalitzat


1ª reunió de participants del "Projecte MAMI" dins del cicle d’Actualitat. Se celebrarà el dissabte 4 de novembre en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 10:00 hores.
Logo del proyecto Mami que realizará una conferencia en la Ciutat de les Arts i les Ciències

El dissabte, 4 de novembre, el Museu de les Ciències acull la 1a reunió de participants del "Projecte MAMI" en el que es donaran a conéixer els primers resultats d’este estudi sobre el "IMPACTE DE LA MICROBIOTA MATERNA EN EL DESENVOLUPAMENT DEL XIQUET". Este  projecte, coordinat per l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA-CSIC),  té com a objectiu caracteritzar els bacteris que les mares transferixen als seus fills durant la gestació, part i lactància, així com estudiar quina és la seua funció en la salut a curt i llarg termini dels xiquets. També estudia la influència de la dieta materna i l’estil de vida en la transferència materno-filial d’eixos bacteris.

En l’actualitat, hi ha més de 200 famílies valencianes participant en el projecte, que tindrà una duració de 5 anys i ha aconseguit finançament d’Europa (H2020) a través de l’Agència Europea d’Investigació (ERC-European research Counsil) en suport a jóvens investigadors d’excel·lència (ERC-Starting grant). La jornada servirà a més de trobada per a estes famílies valencianes que formen part de l’estudi.