PREGUNTA-LI A UN CIENTÍFIC. EL CANVI CLIMÀTIC DES DE SATÈL·LIT. ACTIVITAT PER A ESCOLARS. 20 de novembre de 2020

Event finalitzat


El Premi Rei Jaume I de protecció del Medi Ambient 2019, José Antonio Sobrino participa el pròxim 20 de novembre en l'activitat "Pregunta-li a un científic" en la qual estudiants de Secundària i Batxillerat formularan les seues preguntes sobre la detecció del canvi climàtic
PREGUNTA-LI A UN CIENTÍFIC. EL CANVI CLIMÀTIC DES DE SATÈL·LIT. ACTIVITAT PER A ESCOLARS. 20 de novembre de 2020

El canvi climàtic, els efectes del qual ja es perceben, constituix el major desafiament del nostre temps. Es necessiten accions urgents per a frenar el mateix, ens estem jugant el futur dels nostres joves en una carrera contrarellotge que requerix d'un gran esforç per part de tots els sectors de la societat. En este context els satèl·lits d'observació de la Terra mostren imatges clares del canvi climàtic i ens permeten avançar en un millor i major coneixement del nostre planeta. 

El divendres 20 de novembre a les 11 hores, José Antonio Sobrino, Premi Rei Jaume I de protecció del Medi Ambient 2019, catedràtic de Física de la Terra de la Universitat de València i president de l'Associació Espanyola de Teledetecció, respondrà a les preguntes d'estudiants de Secundària i Batxillerat dins de la iniciativa "Pregunta-li a un científic. El canvi climàtic des de satèl·lit"

L'activitat es realitzarà en streaming des de l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències i els alumnes preguntaran a través del xat de Youtube. Els col·legis interessats a enviar les seues preguntes poden fer-ho al correu divulgacion@cac.es abans del 18 de novembre, amb les dades del centre i els noms dels alumnes que formulen les qüestions. Es realitzarà una selecció.

L'emissió a través del canal de Youtube de la Ciutat de les Arts i les Ciències s'iniciarà el 20 de novembre a les 11 hores.