Conferència. The perfect theory

Event finalitzat


Pedro Ferreira. Professor d'Astrofísica. Universitat d'Oxford. 19:30 hores. Dijous, 24 de gener de 2019. Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències. 
Conferència. The perfect theory

Conferència "The perfect theory" dins del cicle d'Astronomia. De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 24 de gener de 2019 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

Pedro Ferreira, professor d'Astrofísica oferix una història popular de la teoria de la relativitat d’Einstein. Descriu la pura magnificència del seu descobriment i posa al descobert les lluites internes que la teoria va encendre a través d’un segle sencer. Ferreira descriu les batalles, enemistats i vendettes que rodegen la teoria, com s’enreda amb els punts àlgids de la història i com s’ha informat sobre de què està fet l’univers. 

La conferència s'impartirà en anglés amb traducció simultània 

Lliure accés prèvia inscripció. Inscripció fins a les 14 hores del dia de la conferència

Programa: 
19:00: acreditacions
19:30: conferència en l'auditorio Santiago Grisolía
20:30: fi de la conferència i inici del col·loqui
21:00: fi de l'activitat

L'accés a l'activitat es realitzarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (junt a l'Hemisfèric) 

Esta conferència serà gravada en vídeo i retransmesa en directe, podent ser difosa en qualsevol dels mitjans audiovisuales i/ o espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com en els canals de difusió de vídeos massius en Internet. 

FOTO. NASA, ESA, K. Sharon (Tel Aviv University) and E. Ofek (Caltech)

Pots veure la conferència en diferit ací: