Conferència i observació. "Missions a Mart: per què tant interés a investigar als nostres veïns?"

Event finalitzat


Dr. Alejando Cardesín Moinelo. Expert en missions a Mart del Centre Europeu d'Astronomia Espacial. Cap d'operacions científiques Mars Express. 19:30 hores. 26 de setembre de 2019 Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències   
Conferència i observació.

Conferència "Missions a Mart: per què tant interés a investigar als nostres veïns?" dins del cicle d'Astronomia. De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 26 de setembre en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

Per què és Mart tan important per a la societat i els científics? Per què hem de manar més missions i continuar explorant? Des de sempre Mart ha despertat una gran curiositat en la comunitat científica i en el públic general, i és el planeta més visitat del sistema solar amb més de 50 missions espacials que ens han ajudat a conéixer alguns dels seus misteris. En esta xarrada veurem les missions a Mart de l’Agència Espacial Europea i algunes de les raons per les quals hem de continuar explorant Mart, no sols per a aprendre sobre el sistema solar, si no sobre nosaltres mateixos, d’on venim i fins on podem arribar en el futur. 

A continuació es realitzarà una observació amb telescopis de Saturn

Lliure accés prèvia inscripció. Inscripció fins a les 14 hores del dia de la conferència

Programa: 
19:00: acreditacions 
19:30: conferència en l'auditorio Santiago Grisolía
20:30: fi de la conferència i inici del col·loqui
21:00: observació

L'accés a l'activitat es realitzarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (junt a l'Hemisfèric)