Conferència. Mons de gel i aigua

Event finalitzat


Javier Gómez-Elvira. Cap d'Àrea de l'Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial, INTA. 19:30 hores. Dijous, 7 de març de 2019. Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències 
Conferència. Mons de gel i aigua

Conferència "Mons de gel i aigua" dins del cicle d'Astronomia. De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 7 de març de 2019 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

L’aigua és un dels elements fonamentals per a la vida i una de les molècules mes abundants de l’univers. En la formació del nostre sistema solar estava des dels primers moments de la seua formació i de fet constituïx un element fonamental en molts dels cossos que actualment orbiten al voltant del Sol. A més majoritàriament es poden trobar tots els elements que necessita la vida per a desenvolupar-se, per la qual cosa són extraordinàriament atractius per a la comunitat científica. En la xarrada farem un viatge des del nostre planeta fins al llunyà Plutó, amb les seues dos llunes gelades Caront i Hidra, fent successives parades en altres mons de de gel i aigua, tractant de veure el que oculta cada una d’ells.

Lliure accés prèvia inscripció. Inscripció fins a les 14 hores del dia de la conferència

Programa: 
19:00: acreditacions 
19:30: conferència en l'auditorio Santiago Grisolía
20:30: fi de la conferència i inici del col·loqui
21:00: fi de l'activitat

L'accés a l'activitat es realitzarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (junt a l'Hemisfèric) 

FOTO. NASA/Johns Hopkins University Applied Physics Laboratory/Southwest Research Institute