Conferència. Missions a Mart: reptes tecnològics, èxits i fracassos

Event finalitzat


Ignacio Arruego. Cap de l’Àrea d’Enginyeria de Sensors Espacials. Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial - INTA  19.30 hores. Dimarts, 27 de novembre de 2018 Auditori Santiago Grisolía. Museu de les Ciències    
Missions a Mart: reptes tecnològics, èxits i fracassos

Véncer l’atracció de la gravetat terrestre, eixir a l’espai i aconseguir la Lluna, va suposar un complex repte. Més encara ho és arribar a Mart i posar-se sobre la seua superfície amb èxit. En esta conferència, Ignacio Arruego, repassarà els enormes reptes tecnològics que és necessari véncer, les tècniques empleades per a això, els majors èxits de l’exploració del planeta roig i alguns dels seus nombrosos i sonats fracassos. Les missions en curs i les previstes per les Agències Espacials per a la dècada del 2020, es presentaran com a precursors de l’exploració humana.

 

 

Programa:

19.00:  acreditacions 

19.30: conferència en l’Auditori Santiago Grisolía

20.30: fi de la conferència i inici del col·loqui

21.00: fi de l’activitat        

 

L’accés a l’activitat s’efectuarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (junt amb l’Hemisfèric).

 

Esta conferència serà gravada en vídeo i retransmesa en directe, podent ser difosa en qualsevol dels mitjans audiovisuals i/ o espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com en els canals de difusió de vídeos massius en Internet.