Nit Europea de la Investigació a la Comunitat Valenciana

Event finalitzat


El divendres 28 de setembre, a partir de les 16.00 hores, la Ciutat dels Arts i els Ciències participarà en la Nit Europea de la Investigació a la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc en el llac sud del Museu de les Ciències.
Péndulo de Foucault Museu de les Ciències

El Museu dels Ciències es convertirà en plataforma científica, el divendres 28 de setembre, participant en la Nit Europea de la Investigació a la Comunitat Valenciana, un projecte de divulgació científica que se celebra simultàniament en 340 ciutats europees. Durant este esdeveniment, es realitzarà la presentació de diversos projectes científics, entre ells una demostració científica a càrrec de "La Ciència a Escena"; un monòleg científic conduït per Carlos Romá i, per a finalitzar, un concert de música on els alumnes de la Berklee College of Music València delectaran els assistents.

Amb esta acció, la Ciutat de les Arts i les Ciències participa de manera activa posant en contacte als professionals de la investigació amb el públic en general, potenciant la creativitat i fomentant les vocacions científico-tecnològiques entre els més menuts.

 

Activitat de lliure accés (escenari del llac sud del Museu de les Ciències)

 

Programa:

16.00-16.30. Grup IGEM- UPV. Presentació projecte Printeria            

17.00-17.30. AFAV- Projecte d'investigació Alzheimer (Asociación Valenciana de enfermos de Alzheimer)

18.00-18.30. Demostració científica amb "La Ciència a Escena" 

19.00-19.30. Monòleg científic a càrrec de Carlos Romá

19.30-20.00. Concert Berklee 1a part

20.00-20.30. Experiment interactiu electroencefalografia a càrrec d'Eduardo Fernández (Instituto de Bioingenieria. Universidad Miguel Hernández) i un músic de Berklee

20.30-21.00. Concert Berklee 2na part