Exposició d´escultures monumentals. Manolo Valdés. Fins al 10 de desembre de 2017

Event finalitzat


Exteriors.- La mostra temporal que arriba a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero està formada per sis escultures de Manolo Valdés. "La Pamela" ha sigut triada pels visitants per a quedar-se a València.     
Exposició d´escultures monumentals. Manolo Valdés. Fins al 10 de desembre de 2017

L’exposició d’escultures monumentals de Manolo Valdés que va tindre lloc el passat mes de setembre a l’emblemàtica plaça Vendôme de París, arriba als exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències de la mà de la Fundació Hortensia Herrero que porta fins al llac del Museu de les Ciències sis escultures que porten els títols de "La Mariposa", "Los Aretes", "La Diadema", "Mariposas", "La doble imagen" i "La pamela".

Valdés ha creat uns grans caps amb tocats compostos per diversos motius com papallones, formes geomètriques o una pamela, ja que l’escultor pren la inspiració dels objectes que li rodegen i els incorpora a unes obres que beuen de la tradició de la pintura espanyola i de la història de l’art en general.

Per a la realització d’estes escultures monumentals de més de cinc metres d’alçària, l’artista ha utilitzat diversos materials com són acer corten, alumini, ferro colat o marbre, i algunes de l’obres han sigut pintades amb una capa de pintura d’epoxi. La mostra podrà veure’s del 28 de juny al 10 de desembre de 2017.

Una de les sis escultures monumentals que s’exposen serà adquirida per Hortensia Herrero per a, posteriorment, ser cedida a la ciutat de València i ubicar-se a La Marina de València. La peça triada, mitjançant el vot dels visitants de l’exposició, ha sigut "La pamela".