CONFERÈNCIA. EL TELESCOPI WEBB I LA SEUA PRIMERA CIÈNCIA ESPECTACULAR

Anthony Marston. Agència Espacial Europea (ESA) 19.00 hores. Dijous, 17 de novembre de 2022 Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències 
CONFERÈNCIA. EL TELESCOPI WEBB I LA SEUA PRIMERA CIÈNCIA ESPECTACULAR

El telescopi espacial Webb ha sigut un projecte durant més de 20 anys. A pesar dels problemes inicials que van provocar retards en el llançament, la nau espacial, inclòs el telescopi, ha realitzat un desplegament espectacular amb tots els instruments científics a bord que ara s’utilitzen per a la ciència diària. 

En esta conferència es repassaran alguns dels desafiaments en els anys pròxims al llançament i durant els primers mesos de la missió, quan el telescopi i els instruments científics es van usar per primera vegada en l’espai. Es continuarà revisant alguns dels primers resultats científics que ja mostren les poderoses capacitats de la missió. Estos inclouen indicis dels primers objectes de l’univers i les atmosferes dels planetes fora del nostre sistema solar.

Accés lliure prèvia inscripció. La inscripció finalitza a les 14 hores del dia de la conferència.

L'accés a l'activitat s'efectuarà per la porta oest del carrer Menor del Museu de les Ciències (al costat de l'Hemisfèric).

Esta conferència serà gravada en vídeo i retransmesa en directe, podent ser difosa en qualsevol dels mitjans audiovisuals i/ o espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com en els canals de difusió de vídeos massius en Internet.

Podràs seguir la conferència en directe a través del nostre canal de Youtube:

Si has vist esta conferència ens agradaria conéixer la teua opinió. En este enllaç trobaràs una enquesta de satisfacció sobre l'activitat.