CONFERÈNCIA. MÉS ENLLÀ DE LES ESTRELES. EL MAKING OF DE LA PEL·LÍCULA

Event finalitzat


Gonzalo Gurrea. Director de cinema, guionista i actor 19.00 hores. Dijous, 20 de gener de 2022 Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències 
CONFERÈNCIA. MÉS ENLLÀ DE LES ESTRELES. EL MAKING OF DE LA PEL·LÍCULA

Conferència "Més enllà de les estreles. El making of de la pel·lícula" dins del cicle d'Astronomia. De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 20 de gener de 2022 a l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

El 10 d'abril de 2019 va tindre lloc un dels esdeveniments científics més impactants del segle: l'obtenció de la primera imatge d'un forat negre. Una fotografia que va convulsionar al món ja que confirmava una de les teories científiques més influents de la història de ciència: la teoria de la relativitat d'Einstein. Però com s'arriba a un descobriment tan rellevant? d'on sorgixen les idees genials? què motiva als científics a treballar en este camp?

La pel·lícula documental "Més enllà de les estreles. Fotografiant un forat negre", estrenada amb èxit en el passat Festival de la Seminci i projectada en cinemes, conversa amb els físics més prestigiosos del nostre país, incloent diversos que van intervindre en l'obtenció de la imatge i indaga en les seues motivacions personals amb l'objectiu de donar resposta a estes preguntes tan fonamentals. El seu director, el cineasta Gonzalo Gurrea, explica el procés de creació de la pel·lícula i l'experiència del rodatge.

Accés lliure prèvia inscripció. La inscripció finalitza a les 14 hores del dia de la conferència

Programa: 
19.00: conferència a l'auditori Santiago Grisolía
20.00: fi de la conferència i inici del col·loqui
20.30: fi de l'activitat

L'accés a l'activitat s'efectuarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (al costat de l'Hemisfèric)

Esta conferència serà gravada en vídeo i retransmesa en directe, podent ser difosa en qualsevol dels mitjans audiovisuals i/ o espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com en els canals de difusió de vídeos massius en Internet.

 

NORMATIVA COVID-19

1. Realitza l'accés i l'eixida del Auditori de manera escalonada respectant en tot moment la distància interpersonal de seguretat. El desallotjament es realitzarà començant per les últimes files 
2. Respecta els recorreguts senyalitzats a l'interior del recinte.
3. Llava't les mans amb gel desinfectant. Disponible en l'accés al Auditori
4. Usa mascareta sempre
5. Respecta la distància interpersonal de seguretat una vegada dins del Auditori.
6. Per higiene, no has de compartir el teu seient amb una altra de les persones assistents, són personals i intransferibles.
7. Dins del recinte està prohibit consumir qualsevol tipus de beguda o menjar. 
8. Per la seguretat de tots, sigues responsable amb el compliment d'esta normativa.