Conferència. Estudiant planetes a l’Antàrtida

Event finalitzat


Olga Prieto Ballesteros. Cap del Departament de Planetologia i Habitabilitat. Centre d'Astrobiologia. Torrejón de Ardoz (Madrid) 19:30 horas. Dimarts, 24 d'abril de 2018 Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències 
Conferencia sobre la Antártida y sus características impartida en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Conferència "Estudiant planetes a l'Antàrtida" dins del cicle d'Astronomia. De lliures accés, prèvia inscripció se celebrarà el dimarts, 24 d'abril de 2018 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

El planeta Terra compta amb multitud d’ambients diferents, alguns d’ells habitats únicament per formes de vida extremes que s’han adaptat a condicions crítiques de temperatura, pressió, acidesa o baixa humitat. L’Antàrtida és considerada com un excepcional laboratori natural d’ambients planetaris de baixa temperatura, on s’estan realitzant interessants estudis multidisciplinaris, els resultats dels quals ajuden enormement a l’astrobiologia i exploració planetària. En esta conferència es presentaran exemples d’algunes campanyes a estos anàlegs terrestres i destacarà la seua importància per a avançar en el coneixement del nostre sistema solar. 

Programa
19.00:  acreditacions
19.30: conferència a l’auditori Santiago Grisolía
20.30: fi de la conferència i inici del col·loqui
21.00: fi de l’activitat

L'accés a l'activitat es realitzarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (junt a l'Hemisfèric)