Conferència. L’espai en la vida quotidiana

Event finalitzat


Héctor Guerrero. Cap del Laboratori d’Optoelectrònica. Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial - INTA. 19:30 hores. Dimecres, 3 d’octubre de 2018 Audiotori Santiago Grisolía. Museu de les Ciències  
L'espai en la vida quotidiana. Museu de les Ciències

La conferència impartida per Héctor Guerrer oferirà una visió global dels beneficis i les dificultats associades a l’aventura espacial. Després de véncer la gravetat terrestre en els anys 50, i diverses dècades de desenrotllaments, es disposa tota una sèrie de satèl·lits artificials, madurs i fiables, que sigil·losament faciliten el nostre dia a dia. D’altra banda, l’exploració espacial busca expandir el coneixement humà, i gràcies a esta perspectiva científica compta amb un gran suport social. La conquista de l’òrbita terrestre, l’espai que ens és pròxim, és l’antesala a l’exploració de Mart i la cerca de vida en el sistema solar i més enllà. 

Programa:

19.00: acreditacions

19.30: conferència en l’Auditori Santiago Grisolía

20.30:  fi de la conferència i inici del col·loqui

21.00: fi de l’activitat

L’accés a l’activitat s’efectuarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (junt amb l’Hemisfèric).

Esta conferència serà gravada en vídeo i retransmesa en directe, podent ser difosa en qualsevol dels mitjans audiovisuals i/ o espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com en els canals de difusió de vídeos massius en Internet.