CONFERÈNCIA. "PROTEGIR LES TERRES SEQUES PER A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE". 22 DE MARÇ DE 2022

Conferència dins de la "Setmana del Planeta", "Protegir les terres seques per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible" a càrrec de Fernando Maestre, Premi Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2020 i investigador de l'Institut Multidisciplinari per a l'Estudi del Medi "Ramón Margalef" de la Universitat d'Alacant. Cicle "Actualitat" se celebrarà el 22 de març de 2022 a les 19.00 hores. 
 CONFERÈNCIA.

Les terres seques, que inclouen a aquells llocs amb clima *hiperàrid, àrid, semi-àrid i sec-subhumit, comprenen el 41% de la superfície terrestre i alberguen quasi al 40% de la població global. L'ús insostenible dels seus recursos, el canvi climàtic i els canvis demogràfics i d'ús de la terra estan portant a la seua degradació i desertificació a escala global, la qual cosa impedirà que s'aconseguisquen els objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU. En esta xarrada parlarem d'alguns dels principals problemes mediambientals que afecten les terres seques a nivell global i de les solucions que podem prendre per a revertir l'ús insostenible dels seus recursos i salvaguardar així la seua capacitat de sostindre una biodiversitat única i els més de dos bilions de persones que habiten aquests llocs.

Lliure accés prèvia inscripció. La inscripció finalitza a les 14 hores del dia de la conferència

18.30: accés a la sala
19.00: conferència a l'Auditori Santiago Grisolía
20.00: fi de la conferència i inici del col·loqui
20.30: fi de l'activitat 

L'accés a l'activitat s'efectuarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (al costat de l'Hemisfèric).

Esta conferència serà gravada en vídeo i retransmesa en directe, podent ser difosa en qualsevol dels mitjans audiovisuals i/ o espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com en els canals de difusió de vídeos massius en Internet.

 

NORMATIVA COVID-19

1. Realitza l'accés i l'eixida del Auditori de manera escalonada respectant en tot moment la distància interpersonal de seguretat. El desallotjament es realitzarà començant per les últimes files 
2. Respecta els recorreguts senyalitzats a l'interior del recinte.
3. Llava't les mans amb gel desinfectant. Disponible en l'accés al Auditori
4. Usa mascareta sempre
5. Respecta la distància interpersonal de seguretat una vegada dins del Auditori.
6. Per higiene, no has de compartir el teu seient amb una altra de les persones assistents, són personals i intransferibles.
7. Dins del recinte està prohibit consumir qualsevol tipus de beguda o menjar. 
8. Per la seguretat de tots, sigues responsable amb el compliment d'esta normativa.