PREGUNTA-LI A UN CIENTÍFIC. "LA TRANSICIÓ NECESSÀRIA: CLIMA, TERRITORI I BIODIVERSITAT". ACTIVITAT PER A ESCOLARS. 24 DE MARÇ DE 2022

Andreu Escrivá, llicenciat en Ciències Ambientals i doctor en Biodiversitat de la Universitat de València, participa el 24 de març en l'activitat "Pregunta-li a un científic" organitzat dins de la Setmana del Planeta, en la qual estudiants de Secundària i Batxillerat formularan les seues preguntes. 
PREGUNTA-LI A UN CIENTÍFIC.

El canvi global ens aboca a una transició que va molt més allà del purament energètic. Necessitem entendre quines són les arestes d'esta transformació que marcarà el segle XXI i que ve definida per uns límits planetaris que cada vegada són menys difusos i més pròxims. L'ús del territori, l'impacte del canvi climàtic i la crisi de la biodiversitat definixen els escenaris possibles, però també les nostres accions. Som a temps d'orientar esta transició i construir un món més humà, verd i just. 

El dijous, 24 de març a les 11 hores dins de la "Setmana del Planeta" de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el doctor en Biodiversitat de la Universitat de València, Andreu Escrivá, respondrà les preguntes d'estudiants de Secundària i Batxillerat dins de la iniciativa "Pregunta-li a un científic". 

Els col·legis interessats a participar poden enviar les seues preguntes al correu divulgación@cac.es, abans del 13 de març, amb les dades del centre i els noms dels alumnes que formulen les qüestions. Es realitzarà una selecció. 

L'accés a l'activitat s'efectuarà per la porta oest del carrer Menor del Museu (al costat de l'Hemisfèric).

Esta conferència serà gravada en vídeo i retransmesa en directe, podent ser difosa en qualsevol dels mitjans audiovisuals i/ o espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com en els canals de difusió de vídeos massius en Internet.

 

NORMATIVA COVID-19

1. Realitza l'accés i l'eixida del Auditori de manera escalonada respectant en tot moment la distància interpersonal de seguretat. El desallotjament es realitzarà començant per les últimes files 
2. Respecta els recorreguts senyalitzats a l'interior del recinte.
3. Llava't les mans amb gel desinfectant. Disponible en l'accés al Auditori
4. Usa mascareta sempre
5. Respecta la distància interpersonal de seguretat una vegada dins del Auditori.
6. Per higiene, no has de compartir el teu seient amb una altra de les persones assistents, són personals i intransferibles.
7. Dins del recinte està prohibit consumir qualsevol tipus de beguda o menjar. 
8. Per la seguretat de tots, sigues responsable amb el compliment d'esta normativa.